PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αύριο η απόφαση για Σπανό, τι αναμένουν στον Ατρόμητο


Απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός για τα όσα έγιναν με τον διαιτητή της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, Δελφάκη και τον επόπτη Κουρέντα.

Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών παραδέχθηκε τη φραστική αντιπαράθεση και τις διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή και τον επόπτη (είχε γραφτεί στο φύλλο αγώνα ότι είπε στον Κουρέντα πως θα τον τελειώσει από το ποδόσφαιρο και ότι δεν πρόκειται να ξαναπιάσει σημαία στα χέρια του ενώ στον Δελφάκη είχε πει ότι ασέλγησε στο ποδόσφαιρο και ότι δεν πρόκειται να ξανασφυρίξει), αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν τους εξύβρισε και ούτε χειροδίκησε.

Ο Γιώργος Σπανός έκανε λόγο για μια διαιτησία που αλλοίωσε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό και για αυτό το λόγο αντέδρασε, τονίζοντας ότι ο διαιτητής του έδωσε την άδεια να μπει στα αποδυτήρια. Υπογράμμισε ότι αυτή η αντίδρασή του ήταν εν βρασμώ λόγω της αδικίας που ένιωσε για τη διαιτησία του αγώνα, προσθέτοντας ότι πράγματι αδίκησε την εικόνα του.

Το «κρυφό χαρτί» για την υπερασπιστική γραμμή του Ατρόμητου ήταν η κατάθεση του αστυνομικού που ήταν υπεύθυνος στα αποδυτήρια, που επιβεβαίωσε ότι κατόπιν άδειας του Δελφάκη επετράπη η είσοδος στον Γιώργο Σπανό και ότι πράγματι ο πρόεδρος του Ατρόμητου είπε περί ασέλγειας στο ποδόσφαιρο και ότι δεν θα ξανασφυρίξει ποτέ ο Δελφάκης, αλλά υποστήριξε ότι δεν είδε τον Γιώργο Σπανό να πιάνει από τον λαιμό τον Κουρέντα, αφού σε αυτή την περίπτωση θα είχε επέμβει για να σταματήσει το επεισόδιο.

Απόφαση αναμένεται αύριο με τον Ατρόμητο να αισιοδοξεί ότι η τιμωρία θα αφορά προσωπικά τον Γιώργο Σπανό, αλλά όχι την ομάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment