PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αφιέρωμα Σπίτι: Ανανεώστε το χώρο σας


Η εφημερίδα “ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ” με ανοιξιάτικη διάθεση σας παρέχει προτάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του σπιτιού σας…

Βρισκόμαστε στο τέλος του Μαΐου κάτι που μας φτιάχνει ακόμα περισσότερο την διάθεση και μας καλεί να σκεφτούμε μικρές ή και μεγάλες τονωτικές αλλαγές για το σπίτι ή το εξοχικό μας… Τα ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ έψαξαν και φιλοξενούν για σας στο σχετικό αφιέρωμα τους καλύτερους “μακράν” ειδικούς στον χώρο του σπιτιού με έδρα την Δυτική Αθήνα.

Μπαίνοντας στα καταστήματά τους (άλλα πιο μικρά και άλλα μεγαλύτερα-ανάλογα με το είδος των υπηρεσιών που παρέχουν) βρεθήκαμε με εξυπηρετικό προσωπικό, έτοιμο να μας λύσει κάθε απορία σχετική με τις αλλαγές που σκεφτόμαστε να κάνουμε στους προσωπικούς μας χώρους. Πρόκειται για πρόθυμους επιχειρηματίες που ανά πάσα στιγμή βρίσκονται στην διάθεση σας ώστε να λύσουν οποιαδήποτε απορία μας σχετικά με το εσωτερικό και εξωτερικό των σπιτιών.

Οι κατηγορίες των επιχειρήσεων είναι τόσο διαφορετικές (ανακαινίσεις, άνθη-φυτά, χρωματοπωλείο, είδη σπιτιού, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, πόρτες, τέντες) που με αυτόν τον τρόπο είναι εύκολο να καλύψουμε όλο το φάσμα των «μερεμετιών» που χρειάζεται ένα σπίτι αυτή την εποχή και ελπίζουμε να το καταφέραμε. Ανεξάρτητα όμως από το τεχνικό κομμάτι που αφορά το σπίτι, ορισμένοι υπεύθυνοι μας δίνουν συμβουλές που έχουν να κάνουν και με την αισθητική των χώρων μας με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις!

Κάποιοι άλλοι από τους ειδικούς, γνωρίζοντας την οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζει η Δυτική Αθήνα τον καιρό που διανύουμε, φρόντισαν να μας προτείνουν έξυπνες και οικονομικές λύσεις προκειμένου να ανανεώσουμε τον χώρο μας με λίγα μόνο χρήματα, παρέχοντας και κάποιες προσφορές. Εμείς, επισκεφτήκαμε τα καταστήματά τους και σας παρουσιάζουμε ένα μέρος από την δουλειά τους.

#ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Επιμέλεια: Γιάννα Τσουτσουλή

Κυρίτσης (ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΜΟΝΩΣΕΙΣ), Αθηναΐδος 6, Περιστέρι, 210-5711680

Μιλώντας με τον ιδιαίτερα φιλικό υπεύθυνο του μαγαζιού, ο ίδιος τονίζει: «Οι ανακαινίσεις γίνονται με βάση τον προϋπολογισμό του πελάτη. Σε μία ανοιξιάτικη προσφορά μπορούμε κάλλιστα απλά να βάψουμε το σπίτι, αλλάζοντας χρώματα. Τα χρώματα φέτος την άνοιξη πρέπει να είναι πιο ζωηρά. Συνήθως προτείνουμε γήινους τόνους, αλλά κάποιος που θέλει να βάλει στον χώρο του μία πιο χαρούμενη νότα για αλλαγή μπορεί να δοκιμάσει το χρώμα της λεβάντας και το βεραμάν. Στους εξωτερικούς χώρους προτιμάμε πάντα γήινους τόνους».

Η μακροχρόνια πείρα της επιχείρησης στις κατασκευές εξασφαλίζει ένα ποιοτικό και αξιόπιστο αποτέλεσμα κατορθώνοντας ταυτόχρονα την επίτευξη ιδιαίτερα χαμηλών τιμών. Ακόμα, η «Κυρίτσης» κατασκευαστική έχει την δυνατότητα να παρουσιάζει το χώρο σας όπως ακριβώς θα είναι μετά τις εργασίες. Και αυτό γίνεται χάρη στα τρισδιάστατα σχέδια με φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του εκάστοτε χώρου, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα κορυφαία αρχιτεκτονικά προγράμματα, υψηλού φωτορεαλισμού.

Zebelis shops: Αγ. Ιερόθεου 94, Περιστέρι 210-5730089, Λεωφ. Πετρουπόλεως 55, Πετρούπολη, 210-2635800, Ιερά Οδός 187, Αιγάλεω, 210-5909592, Outlet by zebelis: Λεωφ. Αθηνών 356, Περιστέρι(210-5325935)

Μπαίνοντας σε ένα κατάστημα zebelis η άνοιξη έρχεται πιο γρήγορα… Κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεως, ριχτάρια και λευκά είδη σε δροσερά χρώματα και ανάλαφρες υφές. Ταπετσαρίες τοίχου με ιδιαίτερα σχέδια για τους μεγάλους και χαρούμενα μοτίβα για τους μικρούς μας πρωταγωνιστές.

Καλαίσθητα κουρτινόξυλα και μοντέρνα είδη σκίασης (ρόλερ, στοράκια). Αξιόπιστα και άνετα στρώματα ύπνου για την ξεκούραση που προστάζει η εποχή και η ψυχολογία μας. Η ανοιξιάτικη ανανέωση που επιζητούμε ξεκινάει από εμάς, από τον προσωπικό μας χώρο και η… έμπειρη ομάδα των zebelis shop ξέρει πολύ καλά τον τρόπο!

Tip: Στο πρόσφατα ανακαινισμένο zebelis shop στο Αιγάλεω βρήκαμε επίσης επιλεγμένους πίνακες ζωγραφικής και μεγάλα διακοσμητικά αντικείμενα και στο Outlet by zebelis στο Περιστέρι εκπτωτικά προϊόντα zebelis προηγούμενων κολεξιόν– φροντίστε να πάτε πρωί για να απολαύσετε ζωντανά τη διαδικασία ραφής προϊόντων zebelis!

K-DOORS, Περικλέους 45, Περιστέρι, 210-5054158

Οι πόρτες ασφαλείας είναι κάτι που δεν θ έπρεπε να λείπει από την Δυτική Αθήνα. Ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός πρέπει να κοιτάξουμε το ζήτημα «πόρτα», και αυτό αφορά όχι μόνο τα σπίτια, αλλά και τα εξοχικά μας. Όπως αναφέρει και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Κωνσταντίνος Μπαλτάς: «Η ασφάλεια του προσωπικού μας χώρου είναι αδιαπραγμάτευτη. Για τον λόγο αυτό έχουμε δώσει βάρος και προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε ασφάλεια με πιστοποιημένα προϊόντα, δίνοντας λύσεις ποιοτικές και αισθητικές έτσι ώστε να μπορούμε να εκπληρώσουμε τις όποιες επιθυμίες σας. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.»

KAPAGAS, Δερβενακίων 53, Περιστέρι, 210-5733320, 6972608461

Στο ανανεωμένο κατάστημα με συσκευές υγραερίου & φυσικού αερίου KAPAGAS στην οδό Δερβενακίων 53 στο Περιστέρι εκπλαγήκαμε με το πόσες συσκευές τελικά θα λειτουργήσουν τους θερινούς μήνες με υγραέριο..Βρήκαμε κάθε είδους ανταλλακτικά και εξαρτήματα, που αφορούν στη θέρμανση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, στην παραγωγή ζεστού νερού και σε μοντέρνες συσκευές. Ακόμα μάθαμε τα πάντα για τα εύχρηστα και οικονομικά «εμαγιέ» κουζινάκια υγραερίου που λειτουργούν με αυτόνομες ζώνες μαγειρέματος που σημαίνει α) εύκολο και γρήγορο μαγείρεμα και β)μεγάλη ευκολία στην μεταφορά. Γενικότερα όμως, σύμφωνα με την υπεύθυνη του καταστήματος, κα. Χρύσα Κάντζιου: « Αυτός είναι ο σύγχρονος ικανοποιητικός τρόπος ζωής: Να μαγειρεύετε, να θερμαίνετε τους χώρους σας, να έχετε ζεστό νερό, να ψήνετε υπαίθρια κρέατα, χρησιμοποιώντας συσκευές φυσικού αερίου και υγραερίου. To ψήσιμο σε υγραέριο ενδείκνυται για όλα τα κρεατικά, τα πουλερικά, τα ψάρια, αλλά και για τα ζαρζαβατικά.

Το άμεσο μαγείρεμα, όταν χρησιμοποιούμε ψησταριά υγραερίου barbeque, χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τους φυσικούς χυμούς του κρέατος, ώστε αυτό να μη στεγνώσει και να μείνει τρυφερό». Το υγραέριο παρέχει οικονομία, αυτονομία, εύκολη μεταφορά και ασφάλεια. Ως καταναλωτές όμως πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε επιλέξει την κατάλληλη φιάλη που θα μας προσφέρει την ασφάλεια και την οικονομία που επιθυμούμε. Οι συσκευές στο Kapagas έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά, με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα και τα υψηλότερα standard ασφάλειας, από τις κορυφαίες στον τομέα τους εταιρίες.

H ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΩΜΟΠΟΛΗ, Λ. Πετρουπόλεως 67, Ίλιον, 210-5069373

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΩΜΟΠΟΛΗ… Είναι όνομα και πράγμα! Με μία πρώτη ματιά μοιάζει με σούπερμάρκετ-όχι από τα συνηθισμένα- γεμάτο με χρώματα, μονωτικά είδη και εργαλεία στα ράφια. Οι υπάλληλοι πάρα πολύ εξυπηρετικοί και μιλώντας με χιούμορ σε κάποιους πελάτες δεν τους αφήνουν να φύγουν με καμία απορία για το επερχόμενο βάψιμο.

Το κατάστημα του Ν. Γαβαλά, προτείνει στους πελάτες του νέες καινοτόμες και αξιόπιστες τεχνικές λύσεις, τόσο για ιδιωτικές όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές με αντιπροσωπείες από επώνυμες εταιρείες και γενικότερα εξοπλισμό, αναλώσιμα, αλλά και μια μεγάλη σειρά χρωμάτων και υλικών οικοδομών. Επιπλέον, η επιχείρηση είναι σε θέση να σας προτείνει εξειδικευμένα συνεργεία και έμπειρους τεχνίτες, οι οποίοι θα σας συμβουλεύσουν και θα σας παρέχουν δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις, καθώς και οικολογικές εναλλακτικές προτάσεις.

Green Art, Πελασγίας 14Β, Περιστέρι

Τι να πούμε για το Green Art.. Ένας καταπράσινος χώρος πάνω στην οδό Πελασγίας και λίγο πριν τον γνωστό «πεζόδρομο». Ένα λουλουδάτο μέρος που θυμίζει κήπο ή περιβόλι, αποτελώντας μία ανάσα οξυγόνου για το Περιστέρι.

Mε αφορμή την άνοιξη, η γεωπόνος του Green Art μας προτείνει φυτικές λύσεις για την αντιμετώπιση των εντόμων: «Τα εντομοαπωθητικά φυτά είναι κυρίως τα αρωματικά. Eντομοαπωθητικό φυτό είναι για παράδειγμα ο απήγανος, τον οποίο δεν πλησιάζουν όχι μόνο έντομα, αλλά και γάτες-γι’ αυτό τον βάζουν περισσότερο σε βεράντες και κήπους το καλοκαίρι. Έπειτα λύση αποτελεί και η σιτρονέλα από όπου προκύπτει συνήθως το εντομοαπωθητικό που χρησιμοποιούμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Ακόμα εχθρικός με τα έντομα είναι και ο βασιλικός, στον οποίο μάλιστα δεν είναι εύκολο για ένα κουνούπι να κρυφτεί.» To κατάστημα Green Art ασχολείται με την μελέτη-διαμόρφωση και συντήρηση κήπων, παρέχοντας είδη κήπου, φυτά εσωτερικών-εξωτερικών χώρων.

Κ. Γ. ΡΕΝΤΖΙΛΑΣ &ΣΙΑ Ο.Ε., Ηρακλέους 19, Περιστέρι

Στην οδό Ηρακλέους 19 βρήκαμε ό, τι χρειαζόμασταν σε ηλεκτρικές συσκευές και φυσικά πρόθυμους υπαλλήλους να μας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή.. Μπροστά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και στους κολοσσούς των εταιριών από το εξωτερικό, η εταιρεία Ρεντζιλάς & Σια ΟΕ παραμένει παραδοσιακή στο είδος της και προτιμάει να χτίζει σχέσεις μακροχρόνιες με τους πελάτες τις και όχι ευκαιριακές.

Θέτοντας ως προτεραιότητα την εξειδίκευση, τη προσωπική επαφή με τους πελάτες καθώς και τις έξυπνες και ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών παράλληλα με τις καλύτερες τιμές φιλοδοξεί να γίνει ο ‘’άνθρωπος σας’’ στις αγορές .

SKIASIS-Αρβελάκης Γιώργος, Σφακίων 23, 2105718766

Μήπως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσουμε την παλιά και ταλαιπωρημένη από τον ήλιο τέντα μας με μία καινούργια; Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως, στο SKIASIS στο Περιστέρι θα βρείτε ό, τι χρειάζεστε σε σχέση με τις τέντες (βραχίονες, κάθετες-διαφάνειες, στήριξη σε δάπεδο, στήριξη σε κάγκελο, τέντες παραθύρων, τύπου κασσέτας). Ο ιδιοκτήτης του SKIASIS κ. Αρβελάκης αναλαμβάνει την εγκατάστασή τους σε εσωτερικούς και επαγγελματικούς χώρους, ενώ παράλληλα ασχολείται με πέργκολες, ειδικές εφαρμογές, αίθρια-πολυκαρμπονικά.

Η προσφορά προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, σε συνδυασμό με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης στους πελάτες της, σ’ όλες τις φάσεις ενός έργου, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της SKIASIS. Τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στην επιλογή των υλικών και την εφαρμογή τους, η επιχείρηση βρίσκεται πολύ κοντά στους πελάτες της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment