PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αφγανιστάν: Συντριβή Boeing με 83 επιβαίνοντες


Αεροσκάφος της κρατικής αφγανικής αεροπορικής εταιρείας Ariana συνετρίβη στην επαρχία Γάζνι του κεντρικού Αφγανιστάν. Το γεγονός επιβεβαίωσε τοπικός αξιωματούχος στο Reuters.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 83 άνθρωποι. Συνετρίβη περί τα 15 χλμ. από την περιοχή Ντεχ Γιακ, ενώ εκτελούσε πτήση από την Καμπούλ στη Χεράτ, στα βορειοδυτικά.

«Αεροσκάφος Boeing που ανήκει στην αφγανική αεροπορική εταιρεία Ariana, συνετρίβη στην περιοχή Σάντο Χελ, στο Ντεχ Γιακ της επαρχίας Γάζνι περίπου στις 1:10 π.μ. τοπική ώρα», δήλωσε ο Αρίφ Νούρι, εκπρόσωπος του γραφείου του επαρχιακού κυβερνήτη της Γάζνι.

Η επαρχία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν, οπότε για να προσεγγίσουν την περιοχή ομάδες διάσωσης, θα πρέπει να υπάρξουν διαπραγματεύσεις.

Αξιωματούχος της εταιρείας ωστόσο αρνήθηκε αργότερα ότι το Boeing ανήκε στην Ariana. «Τα αεροσκάφη της Ariana που έχουν απογειωθεί έχουν φτάσει στον προορισμό τους και δεν έχουν συντριβεί», δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας. «Το αεροπλάνο που συνετρίβη συνεπώς δεν ανήκει στην Ariana Airlines», επισήμανε.

Επισήμως δεν υπάρχουν στοιχεία για θύματα μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment