PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αφαίρεση συνταγολογίων σε 4 ιατρούς του ΙΚΑ Περιστερίου


Πρόκειται για δύο καρδιολόγους και δύο παθολόγους, οι οποίοι ελέγχονται για υπερβολική συνταγογράφηση. Την ίδια στιγμή, επικρατεί αγανάκτηση στους ασφαλισμένους για τις σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό.

Σε αφαίρεση των συνταγολογίων τεσσάρων γιατρών του ΙΚΑ Περιστερίου προχώρησε η διεύθυνση του υποκαταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒΗΜΑ 99,5, πρόκειται για δύο καρδιολόγους και δύο παθολόγους οι οποίοι ελέγχονται για υπερβολική συνταγογράφηση.

Όπως είπε στο ΒΗΜΑ 99,5 ο Υποδιοικητής του Iδρύματος Γιάννης Σαρηβουγιούκας, το ΙΚΑ διαθέτει πλέον τα κατάλληλα ηλεκτρονικά εργαλεία για να διαπιστώνει την αναλογία ραντεβού γιατρών και συνταγογράφησης.

Την ίδια στιγμή, επικρατεί αγανάκτηση στους ασφαλισμένους του Ιδρύματος γιατί υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, παρά τις κατά καιρούς εξαγγελίες της διοίκησης του ΙΚΑ για νέες προσλήψεις στη θέση αυτών, που απολύθηκαν μετά το τέλος των συμβάσεων.

Σήμερα ένας ασφαλισμένος για να κλείσει ένα ραντεβού, πηγαίνει για τα τέλη του Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να συνωστίζονται έξω από τα ιατρεία του ΙΚΑ, μήπως και εξυπηρετηθούν χωρίς ραντεβού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment