PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αφήστε την τηλεόραση και ελάτε γήπεδο


Η ομάδα της πόλης μας, ο Ατρόμητος, ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με εντός έδρας αγώνα έχοντας μάλιστα τις πιο χαμηλές τιμές εισιτηρίων στη Superleague!

Με 10 ευρώ σε πολύ καλή θέση στο κέντρο του γηπέδου Περιστερίου(!) και όχι σε κάποιο πέταλο και 5 ευρώ για τα παιδιά μπορείτε να δείτε από κοντά και να υποστηρίξετε την ομάδα της πόλης μας που εδώ και δυο συνεχόμενες χρονιές έχει κάνει εξαιρετικές υπερβάσεις, μεγάλα αποτελέσματα και έχει δώσει το καλύτερο παράδειγμα για τη χώρα μας στην Ευρώπη.

Μια ομάδα που αξίζει και με το παραπάνω την υποστήριξη όλων των Περιστεριωτών αφού κάθε χρόνο επενδύει σε όλους τους τομείς ώστε να αντιμετωπίζει στα ίσα του λεγόμενους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πολλά κείμενα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για το αν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού από τη δημόσια τηλεόραση με ένα ατελείωτο παιχνίδι συμφερόντων. Τελικά όπως μαθαίνουμε ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ αλλά καλό θα είναι όλοι μας να βρεθούμε κοντά στην Περιστεριώτικη ομάδα και να δώσουμε τον απαραίτητο παλμό για να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια.

Ήρθε η ώρα το Περιστέρι να αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει τον Ατρόμητο δίνοντας ισχυρή παρουσία στο γήπεδο.

Για όσους ενδιαφέρονται και δεν γνωρίζουν η αναμέτρηση Ατρόμητος-ΑΕΛ είναι την Κυριακή στις 18.45 ενώ εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν αν έρθουν έστω σαράντα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment