PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αυτό είναι σωστό: Μια ανάσα από Πεδουλάκη ο ΓΣΠ


Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται ο ΓΣΠ και ο Αργύρης Πεδουλάκης προκειμένου η επιστροφή της ομάδας στην Α1 να τους βρει μαζί, όπως άλλωστε αυτό είναι σωστό για την ιστορία που φέρει αυτή η φανέλα.

Ο κύβος ερρίφθη και εκτός απροόπτου ο Αργύρης Πεδουλάκης θα αποτελέσει τον προπονητή του ΓΣΠ στην επιστροφή της ομάδας στην Α1.

Έπειτα από αναζήτηση πολλών εβδομάδων μετά την οριστικοποίηση του Περιστερίου στην πρώτη κατηγορία, η διοίκηση ζύγισε τα δεδομένα και αποφάσισε ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης πρέπει να είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας, καθώς συνδυάζει και την προπονητική ποιότητα που απαιτείται για την ιστορία του Συλλόγου, ενώ γνωρίζει άριστα τι εκπροσωπεί αυτή η φανέλα, αφού αυτός είναι που την έχει οδηγήσει στις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της.

Μάλιστα, ένα στοιχείο που δείχνει το όραμα που φέρει η τωρινή σύνθεση της διοίκησης είναι ότι η συμφωνία που εκτός απροόπτου θα υπογράψουν οι δύο πλευρές θα είναι πιθανότατα για τρία χρόνια, δείγμα ότι και ο προπονητής θα στηριχθεί, αλλά και η διοίκηση είναι αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα.

Ακόμα δεν υπάρχει και τυπική επιβεβαίωση των πραγμάτων, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment