PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αυτός δεν ήταν Ατρόμητος!


Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Ατρόμητος απέναντι στον Πανιώνιο χάνοντας με 1-2 μέσα στο Περιστέρι.

Αν και είχε στηθεί από νωρίς θερμή ατμόσφαιρα των οργανωμένων οπαδών της Περιστεριώτικης ομάδας στην εξέδρα, οι ποδοσφαιριστές δεν έδειξαν ανάλογο πάθος για τη νίκη και με μια πολύ κακή εμφάνιση έδωσαν στον Πανιώνιο το διπλό.

Το 1-0 για τον Πανιώνιο έκανε ο Μπεν με εκτέλεση φάουλ στο 24’ και από κει και πέρα άξια αναφοράς μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ήταν η διακοπή του αγώνα λόγω προβλήματος με τον φωτισμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έδειξε ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση ισοφαρίζοντας με εκτέλεση πέναλτι του Ούμπιδες στο 48’ έπειτα από χέρι του Οικονόμου.

Τελικά οι Περιστεριώτες δεν έδειξαν σημάδια θέλησης να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και τελικώς οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πάλι με τον Σαββίδη, στην πρώτη του ουσιαστικά επαφή με την μπάλα, στο 59’.

Από τα αρνητικά της εμφάνισης του Ατρόμητου, η δυσκολία στη δημιουργία ευκαιριών και η ανάπτυξη από το κέντρο. Χαρακτηριστικές ήταν οι μεγάλες μπαλιές των κεντρικών αμυντικών της ομάδας σε όλο το ματς.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάγκα (71’ Κεϊτά), Κυριακίδης, Κοντοές (46’ Ούμπιδες), Βασιλείου (46’ Λημνιός), Κατράνης, Πλατέλλας, Τόνσο, Λε Ταλέκ

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (58’ Σαββίδης), Μπεν (90’ Γκιοατά), Μασούντ, Ενγκόνγκ (45+5’ Μασούρας)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment