PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά και χάπια βρέθηκαν σε φυλακές


Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών και σε αυτές των Χανίων, χθες και προχθές, αντίστοιχα, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα και χάπια άγνωστης σύστασης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στις φυλακές Νιγρίτας οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε κελιά, με τη συνδρομή της εξωτερικής φρουράς, και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και ακουστικά.

Παράλληλα, στις φυλακές Χανίων, οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα κελιά και τους κοινόχρηστους χώρους της Ε’ Πτέρυγας Β΄ Ακτίνας, με τη συνδρομή εξωτερικών φρουρών και ενός αστυνομικού της εξωτερικής φρουράς, όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Επτά μαχαίρια εκ των οποίων τα 6 αυτοσχέδια, μεταλλική λάμα και ράβδος, 23 κιλά μείγματος για την παρασκευή αλκοολούχου ποτού, 2 αυτοσχέδιες αντιστάσεις ρεύματος, κάρτα εγγραφής δεδομένων, φορτιστή USB και χάπια των οποίων η σύσταση εξετάζεται.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα οι τοπικές αστυνομικές Αρχές και οι αρμόδιοι εισαγγελείς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment