PeristeriNews.gr
Δημοτικά

ΑΥΤΟΙ είναι οι … «αδιάβλητοι» διαγωνισμοί της δημοτικής αρχής Παχατουρίδη !


Ανακοίνωση εξέδωσε η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου σχετικά με την προκήρυξη που δημοσιεύτηκε από τον Δήμο Περιστερίου στη Διαύγεια για προμήθεια αδρανών υλικών. Αναλυτικά:

Αναρτήθηκε στην  «Διαύγεια» από την δημοτική αρχή Περιστερίου διακήρυξη διαγωνισμού προμήθειας αδρανών υλικών για το Τμήμα Πρασίνου (https://diavgeia.gov.gr/doc/657%CE%99%CE%A9%CE%9E2-0%CE%9A0?inline=true)

Έκπληκτοι διαβάζουμε στο ΕΠΙΣΗΜΟ αναρτημένο στην «Διαύγεια» κείμενο, στην σελίδα 8 (παράγραφος 9.3.4 της διακήρυξης) την ακόλουθη ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ φράση : (απαιτείται μεταξύ άλλων…) «4. Κατάλογος συμβάσεων τριών (3) τουλάχιστον παρόμοιων (Κώστα, τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε ; αλλιώς προσάρμοσέ το)» (!!!!).

Προφανώς, η φράση μέσα στην παρένθεση (Κώστα, τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε ; αλλιώς προσάρμοσέ το) απευθυνόταν από τον αρχικό προς τον τελικό συντάχτη του κειμένου της διακήρυξης, φυσικά έπρεπε να … σβηστεί, όμως επειδή όπως λέει ο λαός μας «φυλάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά φυλάει και τον νοικοκύρη» ο … «Κώστας» μάλλον ούτε καν την πρόσεξε οπότε … εντάχθηκε αυτούσια και στο τελικό επίσημο κείμενο που αναρτήθηκε στην «Διαύγεια» !

Πρόκειται λοιπόν για έναν ΣΤΗΜΕΝΟ διαγωνισμό όπου οι προδιαγραφές της διακήρυξης ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ «αλά καρτ» ανάλογα με … «τους προμηθευτές που θέλουμε» !

Όταν είχαμε καταγγείλει με συγκεκριμένα στοιχεία το ΣΚΑΝΔΑΛΟ της πρώην 1ης Παιδικής Χαράς είχαμε αντιμετωπίσει … οργίλες και χλευαστικές αντιδράσεις από την δημοτική μας αρχή, και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ από την Περιφερειακή αρχή Δούρου και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Να απολογηθεί άμεσα για τους στημένους διαγωνισμούς εξυπηρέτησης «ημετέρων» προμηθευτών, εργολάβων κλπ η δημοτική αρχή Περιστερίου προς τον Περιστεριώτικο λαό του οποίου τα χρήματα με αυτόν τον τρόπο διαχειρίζεται και στέλνει προς τις τσέπες αυτών των διάφορων «ημέτερων».

Πρώτα από όλα όμως ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας πει ΤΩΡΑ ο κ. Παχατουρίδης ΠΟΙΟΣ είναι ο συντάχτης του κειμένου που υπαγορεύει ΣΤΗΣΙΜΟ προδιαγραφών για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων προμηθευτών «που θέλουμε» και ποιός είναι ο … «Κώστας».

Εκτός αν ξανααπαντήσει ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ο κ. Παχατουρίδης με την γνωστή προσφιλή του ατάκα «63% πήραμε, και κάνουμε ό,τι θέλουμε» …

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment