PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αυτή την ώρα διεξάγεται η κρίσιμη δίκη για το Ποικίλο Όρος (photo)


Στα δικαστήρια της Ευελπίδων στην αίθουσα 1 του κτιρίου 4 διεξάγεται αυτή την ώρα η σημαντική δίκη του Δήμου Περιστερίου ενάντια στις διεκδικήσεις του Ιερού Ναού Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Λαμίας στο Ποικίλο όρος.

Παρόντες στη δίκη ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και Αντιπολίτευσης του Δήμου Πετρούπολης.

Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι δεν βρίσκονται στην πολύκροτη δίκη εκπρόσωποι της Αντιπολίτευσης του Δήμου Περιστερίου που στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα.

16586602_1848585275415613_756085740_o

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση το τοπογραφικό διάγραμμα που έχει καταθέσει η Μονή Λαμίας και με τη δήλωσή της διεκδικεί 7.200 στρέμματα, εκ των οποίων τα 3.200 στρέμματα (αδόμητα και δομημένα) βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Πετρούπολης και το υπόλοιπο στους ΟΤΑ Ασπροπύργου, Χαϊδαρίου, Περιστερίου και Άνω Λιοσίων.

Ο αριθμός των διεκδικούμενων γεωτεμαχίων, βάσει ενστάσεων που κατατέθηκαν από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Λαμίας, ανέρχεται σε 417 αδόμητα γεωτεμάχια εντός σχεδίου (ιδιόκτητα οικόπεδα, κοινόχρηστοι χώροι, νησίδες, πλατείες κ.λπ.) και σε 65 γεωτεμάχια εκτός σχεδίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment