PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αυτή είναι η επόμενη μέρα στον Ατρόμητο


Οι σφυγμοί στον Ατρόμητο έχουν πέσει μετά την ήττα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και όλοι προσπαθούν να εξηγήσουν αυτά που μέχρι τώρα είναι ανεξήγητα, αν και ήδη κάποια πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.

Θέμα να μην είναι ο Γιάννης Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό δεν υφίσταται. Όπως είχαμε σημειώσει από το peristerinews.gr, ήταν ξεκάθαρο ότι το ματς με τον Αστέρα δεν ήταν τόσο… τελικός, όσο παρουσίαζαν κάποιοι. Και αυτό γίνεται ακόμα πιο εμφανές από τον χαρακτήρα που έχει πάρει πλέον το ματς του προσεχούς Σαββάτου. Η διοίκηση θέλει να δώσει χρόνο στον Έλληνα τεχνικό, καθώς όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο δουλειάς στις προπονήσεις κι αυτό μάλιστα προκύπτει ακόμα και τις τελευταίες ώρες, που το πιο εύκολο θα ήταν πολλοί να βγάλουν τον προπονητή τους στη… σέντρα. Αυτό δεν συμβαίνει και σημαίνει πολλά.

Σύμμαχος του Γιάννη Αναστασίου, εκτός από την καλή δουλειά (κατά ομολογία ανθρώπων που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις) που έχει γίνει αυτό το τρίμηνο, είναι και οι ίδιοι οι παίκτες. Τα αποδυτήρια παρουσιάζουν πρωτοφανή συσπείρωση βάσει των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί.

Από τη Δευτέρα θα υπάρξουν πολλές συναντήσεις της διοίκησης με προπονητή, του προπονητή με τους παίκτες και ενδεχομένως της διοίκησης στα… αποδυτήρια, ώστε να αναλυθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Πάντως, αξίζει να τονιστεί ότι η κατάσταση θυμίζει πολύ εκείνη στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2017, όταν στη θέση του Παναιτωλικού ήταν η Λαμία και στη θέση του Αναστασίου, βρισκόταν ο Κάναντι. Τότε, οι Περιστεριώτες νίκησαν 3-0 (από ημίχρονο) και η συνέχεια ήταν γνωστή…

Υ.Γ.: Ο Μανδάς με την εμφάνισή του δικαίωσε τα πολύ καλά λόγια που έχουν ειπωθεί για εκείνον και δεύτερον κέρδισε και την εμπιστοσύνη προπονητών και συμπαικτών του, οπότε αναμένεται και η επιβράβευση αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου. Επιπλέον, ο Γιώργος Νταβιώτης μετά το ματς με την ΑΕΛ που είχε αλλάξει την εικόνα του Ατρόμητο, έκανε το ίδιο και χθες με το που πέρασε στο ημίχρονο, αντί του Μάντσον. Ο Έλληνας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής με την ενέργειά του και το πάθος του συνετέλεσε σημαντική στην εξαιρετικά βελτιωμένη εικόνα του Ατρόμητου στο δεύτερο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment