PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός


Ο Ατρόμητος έκανε το πρώτο βήμα της αναγέννησης με την επιστροφή του Νταμιρ Κάναντι και αυτή τη στιγμή μπαίνουν τα πρώτα λιθαράκια στα Χάνια του Πηλίου.

Η Περιστεριώτικη ομάδα δεν έχασε καθόλου χρόνο με το ψάξιμο προπονητή και απέκτησε άμεσα έναν παλιό γνώριμο και πρόσφατα επιτυχημένο και αγαπητό τεχνικό σε όλους.

Ο Νταμιρ Κάναντι επέστρεψε στην ομάδα γνωρίζοντας ότι το «έργο» δεν θα είναι το ίδιο όπως την προηγούμενη φορά με πολλά θετικά και άλλα αρνητικά.

Πλέον ο Αυστριακός γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αρρυθμίες του οπότε μπορεί να προσαρμόσει γρήγορα την ομάδα του στην ελληνική πραγματικότητα.

Από την άλλη πρόκειται για μια περίεργη χρονιά για όλους αφού ο κορωνοϊός έχει αλλάξει όλα τα δεδομένα και κάνει αρκετές κινήσεις δύσκολες, όπως για παράδειγμα αυτές των μεταγραφικών κινήσεων.

Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση με 5-6 ποδοσφαιριστές εντεκάδας, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες ώστε ο κ. Κάναντι να έχει «μοντάρει» την ομάδα του για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Δεν είναι κρυφό ότι αναζητούνται περιπτώσεις που γνωρίζουν τόσο την ποιότητα του Ατρόμητου σαν ομάδα όσο και αυτή του Αυστριακού τεχνικού που θα ανεβάσει τη χρηματιστηριακή τους αξία.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ουσιαστικά δεν έχει πάει πίσω μιας και ο προπονητής θέλει να έχει μια καλή εικόνα του υλικού που δουλεύει στο Πήλιο και στη συνέχεια να αποφασίσει.

Πάντως τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν τουλάχιστον 2 περιπτώσεις με τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση να είναι αυτές του τερματοφύλακα, αριστερού μπακ, στοπερ και εξτρέμ.

Οπωσδήποτε αν υπάρξουν καλές περιπτώσεις που υπάρχει καλή εικόνα από την τεχνική διοίκηση ή τον προπονητή, όπως αυτή του Σάλομον, θα προχωρήσουν άμεσα.

Δεν είναι τυχαίο ότι στα ρεπορτάζ που αφορούν τον Ατρόμητο παίζουν ονόματα από τις επιτυχημένες σεζόν του Κάναντι στο Περιστέρι.

Άλλωστε και ο κόσμος έχει πολύ καλή άποψη για τους περισσότερους από αυτούς και ο Ατρόμητος θα κερδίσει με την επιστροφή τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment