PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος, Περιστέρι και Fentagin στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη


Ο Ατρόμητος, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου και οι Fentagin διοργάνωσαν μια δράση αλληλεγγύης και προσφοράς, για τους ανθρώπους της πόλης που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στις δύσκολες μέρες που διανύουμε ο Ατρόμητος, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου και οι Fentagin διοργάνωσαν μια δράση αλληλεγγύης και προσφοράς, για τους ανθρώπους της πόλης μας που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Οι δυο αθλητικοί σύλλογοι και επίσημοι πρεσβευτές της πόλης του Περιστερίου, μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς των ομάδων, δημιούργησαν εκατοντάδες πακέτα βοήθειας για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Με την υπόδειξη της Πρόνοιας, οι παίκτες, τα μέλη των διοικήσεων και οι οπαδοί της ομάδας, βρέθηκαν στα σπίτια τους και τα παρέδωσαν.

Η διανομή των πακέτων έγινε σε μια δύσκολη εποχή λόγω της πανδημίας και τηρήθηκαν από όλους μας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ώστε οι συνάνθρωποί μας να τα παραλάβουν με ασφάλεια.

Το χαμόγελο στα χείλη τους κατά την παραλαβή των πακέτων αποτέλεσε για όλους εμάς το δώρο αυτών των Χριστουγέννων αποδεικνύοντας σε όλους μας την αξία αυτής της δράσης.

Αυτή ήταν η δεύτερη κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης των δύο ομάδων και των οργανωμένων οπαδών Fentagin, που επακολούθησε αυτής που είχε πραγματοποιηθεί το περασμένο Πάσχα με εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Σκοπός της δράσης αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί η ανιδιοτελής προσφορά προς τους συνανθρώπους και συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη πέρα από το χρώμα, το φύλο, το έθνος και την θρησκεία του καθενός.

Περιστέρι σημαίνει Ατρόμητος και Ατρόμητος σημαίνει Περιστέρι…».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment