PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Παρουσιάστηκε ο Κάναντι – Αισιοδοξία στον κόσμο


Ο Ατρόμητος έχει και πάλι την αισιοδοξία και τη φλόγα των προηγούμενων ετών με την επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι, κάτι που φάνηκε και στην επίσημη παρουσίασή του.

Ο Γιώργος Σπανός και ο κόσμος που βρέθηκε στο Θέατρο Πολιτών το απόγευμα της Παρασκευής για τον Αυστριακό προπονητή, έδειχναν πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Η επίσημη παρουσίαση του Νταμίρ Κάναντι πραγματοποιήθηκε κάτω από αυστηρά υγειονομικά μέτρα και απόλυτη οργάνωση όπως άρμοζε άλλωστε στη μεγάλη επιστροφή του επιτυχημένου τεχνικού.

Σπάνος: «Έγιναν κάποια λάθη πέρυσι, θέλουμε και πάλι ομάδα με μεγάλες βλέψεις»

Στο παρόν, το παρελθόν και στο μέλλον αναφέρθηκε ο Γιώργος Σπανός κατά την παρουσίαση του Νταμίρ Κάναντι.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη στον σχεδιασμό της περυσινής σεζόν, αλλά απέφυγε να ρίξει το φταίξιμο σε Γιάννη Αναστασίου και Σάββα Παντελίδη.

«Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Όταν αποχαιρετιστήκαμε πέρυσι, είχαμε πει εις το επανιδείν, αλλά ειλικρινά δεν περιμέναμε τόσο άμεση εφαρμογή. Δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει η επόμενη μέρα. Ο Κάναντι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με μας. Χαίρομαι που έχω δίπλα τον κ. Κάναντι για να δημιουργήσουμε τον Ατρόμητο της επόμενης μέρας. Με τη δική μας βοήθεια θέλουμε και πάλι τη δημιουργία μιας ομάδας με μεγάλες βλέψεις.

Θέλουμε να ξεχάσουμε την περσινή χρονιά. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λαθών. Αλλά είμαστε και πάλι εδώ με όρεξη και κίνητρο. Ο Ατρόμητος με τον Κάναντι είχε ταυτότητα και θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Οι θέσεις για την Ευρώπη θα λιγοστέψουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε στόχους ή ότι δεν ονειρευόμαστε. Πάντα κοιτάμε ψηλά. Ελπίζω και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε ψηλά.

Εύχομαι τα καλύτερα στον κόουτς και στον νέο του βοηθό. Το υπέρ σε αυτή τη συνεργασία είναι ότι γνωριζόμαστε. Ο Κάναντι ξέρει τους πάντες που εργάζονται εδώ. Η δουλειά δεν θα είναι εύκολη. Δεν υποσχόμαστε πράγματα. Έχει επηρεαστεί και το ποδόσφαιρο.

Αν κάποτε έρθει το πλήρωμα του χρόνου και εγώ αποχωρήσω, να θυμάστε ότι εγώ δεν άφησα καμένη γη. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, η ομάδα δεν θα έχει χρέη, θα έχει γήπεδο, θα έχει προπονητικό κέντρο, ένα από τα καλύτερα. Έχουμε πετύχει πράγματα με σφεντόνες, όταν οι άλλοι έχουν μυδράλια. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Είμαστε 15 χρόνια εδώ και δεν δίνουμε εξετάσεις ως προς αυτά.

Είμαστε σε συζητήσεις με την Κυβέρνηση ώστε να επιστρέψει ένα ποσοστό κόσμου στα γήπεδα. Όταν παίζουμε ποδόσφαιρο, το κάνουμε για τον κόσμο, γιατί είναι ένα άθλημα συναισθήματων. Θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα αρέσει στον κόσμο».

Κάναντι: «Θα φτιάξουμε έναν δυνατό Ατρόμητο, ξεκινάμε από το μηδέν»

Με το μυαλό στην εξάδα και στο μέλλον ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός τεχνικός παρουσιάστηκε (με την παρουσία κόσμου) από τον Ατρόμητο και έδωσε την υπόσχεση ότι θα γίνει ξανά ισχυρή η ομάδα, ενώ επεσήμανε ότι ξεκινάει από το μηδέν και πως δεν υπάρχει στο μυαλό του το παρελθόν.

«Αρχικά να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθατε εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω τόσο κόσμο σε τέτοια κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Είχαμε δύο εξαιρετικά χρόνια. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που επέστρεψα. Είχαμε μια εξαιρετική σχέση και πάντα παρακολουθούσα την πορεία της ομάδας. Δεν μου ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορώ να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους για την ομάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, όλοι μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ο στόχος είναι οι πρώτες έξι θέσεις, κάτι που πιστέψτε με δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Για αυτό θα παλέψουμε όμως και για αυτό θα φτιάξουμε με τον πρόεδρο μια πολύ δυνατή και ισχυρή ομάδα».

Το τεχνικό τιμ

Κατά την παρουσίαση του κ. Κάναντι πραγματοποιήθηκε και η ανακοίνωση του τεχνικού επιτελείου. Άμεσος συνεργάτης του Αυστριακού κόουτς θα είναι ο Ισπανός Μάνου Ερβάς με εμπειρία από το Ισπανικό, Αυστριακό και Νορβηγικό ποδόσφαιρο ενώ στις θέσεις του γυμναστή φυσικής κατάστασης(Σωτήρης Ρούσσης), γυμναστή αποκατάστασης(Γιώργος Πήδουλας) και αναλυτή αγώνων(Γιάννης Αντωνόπουλος) παραμένουν οι επιτυχημένοι συνεργάτες των προηγούμενων ετών. Νέο πρόσωπο αυτό του προπονητή τερματοφυλάκων, Μάκη Βενιαμίν που θα συμπληρώσει το τιμ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment