PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Μεταγραφές προοπτικής με Μαυρομμάτη και Μπουλάρι


Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση των Μαυρομμάτη και Μπουλάρι για την ενίσχυση της άμυνας και της επίθεσης αντίστοιχα.

Ο Έλληνας αμυντικός, Θεοφάνης Μαυρομμάτης αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό υπογράφοντας συμβόλαιο για 1μιση χρόνο. Πρόκειται για έναν 24χρονο αμυντικό με αρκετές συμμετοχές στη Super League και μεγάλη προοπτική.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η απόκτηση του Εμιλιάνο Μπουλάρι, ενός 19χρονου επιθετικού με μεγάλο μέλλον προερχόμενος από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες σε αυτή την ηλικία και ο Ατρόμητος κατάφερε να τον αποκτήσει μόλις την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για τον Μαυρομμάτη:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Θεοφάνη Μαυρομμάτη με ελεύθερη μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 24. Ο Μαυρομμάτης γεννήθηκε στο Άργος στις 16.01.1997.

Ο Θεοφάνης έχει αγωνιστεί εκτός από τον Παναθηναϊκό και στη Δανική Σοντερίσκε με την οποία έχει κατακτήσει και ένα κύπελλο ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στον Παναργιακό.

Ο Μαυρομμάτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1μιση χρόνου. Προηγήθηκαν επιτυχημένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις από τον κ. Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Έλληνας αμυντικός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Ατρόμητο. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι, γνωρίζω ότι διαθέτει πολύ καλό κλίμα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να δουλέψεις σε υψηλό επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και τη θέληση του να έρθω στην ομάδα. Τέλος είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ατρόμητο δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Εμιλιάνο Μπουλάρι:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Εμιλιάνο Μπουλάρι με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο επιθετικός που κατέχει Ελληνική και Αλβανική υπηκοότητα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 25. Ο Μπουλάρι γεννήθηκε στη Νάξο στις 6.04.2001.

Ο Εμιλιάνο είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα ελληνικά γήπεδα κάτι που απέδειξε με τις συμμετοχές του στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού. Ο Μπουλάρι είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών Αλβανίας ενώ έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές και με τις μικρότερες ομάδες της χώρας του(Ελπίδων, Νέων). Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο νεότερος παίκτης που σκόραρε σε Euro U21 στο ντεμπούτο του μόλις σε ηλικία 17 ετών.

Ο Μπουλάρι βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2μιση χρόνων. Προηγήθηκαν επιτυχημένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις από τον κ. Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός επιθετικός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε μένα. Γνωρίζω ότι ο κ. Κάναντι δεν φοβάται να εμπιστευτεί νεαρούς ποδοσφαιριστές και ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την ομάδα. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας και να παλέψω για μια θέση στην ομάδα. Ο κόσμος της ομάδας θέλω να ξέρει ότι σε πρώτο πλάνο βάζω πάντα τους στόχους της ομάδας και μετά τους προσωπικούς μου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment