PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Κοντά σε Λούκας Γκαλβάο – Σκέψεις και για Μουνίθ


Ο Ατρόμητος συνεχίζει να δείχνει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων ότι τη φετινή χρονιά έχει και πάλι στόχο να πρωταγωνιστήσει.

Όλα ξεκίνησαν με τον ερχομό του Νταμίρ Κάναντι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Εκεί ήταν που ο κόσμος της ομάδας χαμογέλασε και κατάλαβε πως φέτος η Περιστεριώτικη ομάδα θα κάνει το restart.

Με άμεσες κινήσεις Κάναντι και Αγγελόπουλος άρχισαν να χτίζουν τον Ατρόμητο της νέας σεζόν με σχέδιο και όραμα για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις με παίκτες που θέλουν να αποδείξουν πράγματα.

Μέχρι στιγμής ο Ατρόμητος έχει αποκτήσει τους Σάλομον, Γιαννιώτη, Αγκάγιεφ και Τομάσεβιτς. Από τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας η αξία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων έγινε εμφανής και έδωσε αισιοδοξία στον κόσμο όπως επίσης και η αλλαγή του διακόπτη σε αρκετούς παίκτες που παρέμειναν στο ρόστερ.

Εκτός από το χτίσιμο της τακτικής φιλοσοφίας του Νταμίρ Κάναντι φιλικό με φιλικό, συνεχίζεται και η μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Ατρόμητος είναι πολύ κοντά σε δυο περιπτώσεις σπουδαίων περιπτώσεων παικτών σε διαφορετικές θέσεις.

Το «μπάμ» με αριστεροπόδαρο στόπερ

Ο εκλεκτός του Κάναντι για την άμυνα και παλιός του γνώριμος(Αλτάχ) είναι Βραζιλιάνος και ακούει στο όνομα Λούκας Γκαλβάο. Πρόκειται για 29χρονο αριστεροπόδαρο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό και πέρσι αγωνιζόταν στην Αλ – Βασλ στα Ηνωμένα Αραβικά Εριμάτα ως δανεικός από τη Γερμανική Ίγκολσταντ, ενώ κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί και πάλι με τον Νταμίρ Κάναντι. Συγκεκριμένα, τον είχε προπονητή στην Άλταχ, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Ραπίντ Βιένης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως απομένουν τα τυπικά ώστε να ανακοινωθεί κι επίσημα η απόκτησή του, κάτι που πιθανότατα θα γίνει την Τρίτη. Πέρσι, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια σημειώνοντας μάλιστα κι ένα τέρμα, ενώ έδωσε και δύο ασίστ. Πρόκειται για μια αρκετά δυνατή μεταγραφή που κάνει τους Περιστεριώτες ακόμα πιο δυνατούς στο κέντρο άμυνάς τους, μιας και ο 29χρονος αμυντικός έχει στο… παλμαρέ τουτ 71 συμμετοχές στη πρώτη κατηγορία της Αυστρίας, ενώ έχει 7 συμμετοχές σε προκριματικά Europa League και 9 συμμετοχές στη Bundesliga 2.

Μάλιστα, ο Νταμίρ Κάναντι ήθελε τον συγκεκριμένο αμυντικό και στη Νυρεμβέργη, ωστόσο τότε η περίπτωσή του δεν προχώρησε, με τον Ατρόμητο να είναι… κερδισμένος! Με αυτή τη κίνηση, οι Περιστεριώτες γίνονται ακόμα πιο ισχυροί στο 3-4-3 που θέλει να παίξει ο Αυστριακός, με τον Βραζιλιάνο να πλαισιώνει τους Ρισβάνη, Γούτα και Στρούγγη.

Η περίπτωση Μουνίθ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν την περσινή σεζόν με την φανέλα του Βόλου είναι ο Χουάν Μουνίθ. Ο Ισπανός μέσος, έκανε εξαιρετική σεζόν με την νεοφώτιστη ομάδα του Βόλου, καταγράφοντας 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας ακόμα 5 τέρματα, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ.

Ο 28χρονος χαφ, έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα, με τον Ατρόμητο να παίζει δυνατά να είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του. Στους Περιστεριώτες, αρέσει αρκετά ο Μουνίθ και η περίπτωσή του εξετάζεται για την μεσαία γραμμή. Γιάννης Αγγελόπουλος και Νταμίρ Κάναντι έχουν θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση αυτή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment