PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος και ΓΣΠ ζητούν απλά ένα Σάββατο… Μάλλον το αξίζουν


Έχουν λείψει αυτά τα Σαββατοκύριακα… Στην περίπτωση βέβαια του Ατρόμητου, έχουν γίνει μόνο Σάββατα, αφού κατά μία διαβολική σύμπτωση, όλα οι εντός έδρας αγώνες του έχουν προγραμματιστεί για μόνο αυτή τη μέρα και ποτέ Κυριακή.

Έπειτα από πολλούς μήνες, το Περιστέρι ετοιμάζεται να χτυπήσει την καρδιά του πιο δυνατά και να νιώσει πιο ζωντανό. Αυτό είναι τουλάχιστον το συναίσθημα πολλών φίλων του Ατρόμητου και του ΓΣΠ, που δεν έχουν προγραμματίσει τίποτα άλλο για το προσεχές Σάββατο και ταπεινή μου άποψη δικαιολογημένα.

Το «αστέρι» φιλοξενεί στις 18:15 τον Αστέρα Τρίπολης, δύο εβδομάδες μετά τον θρίαμβο στο «Γ. Καραϊσκάκης», που διατηρεί την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι από νωρίς στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και αήττητη έπειτα από έξι αγωνιστικές της φετινής Super League. Κι όχι μόνο αυτό… Η εικόνα της ομάδας μέχρι σήμερα και σε συγκεκριμένη περίπτωση του ματς με την ΑΕΛ και η διαιτησία, αδικούν τη βαθμολογική κατάσταση των Περιστεριωτών, παρά αποτυπώνει την πραγματικότητα.

Δύο ώρες νωρίτερα (16:00) ο ΓΣΠ φιλοξενεί το Ψυχικό για να στήσει μάλλον ακόμα ένα… πάρτι, ανάλογο αυτού στο «Αλκαζάρ» κόντρα στην ΑΕΛ. Το καλοκαίρι, αποκλειστικά λόγω συγκεκριμένων δράσεων των οργανωμένων οπαδών «Fentagin», που όμως δεν εκπροσωπούσαν μόνο τον εαυτό τους, αλλά τη θέληση της πλειοψηφίας του κόσμου του Περιστερίου, ο ΓΣΠ επέλεξε τον δύσκολο δρόμο. Δύσκολο, αλλά σαφώς πιο… fair, από τη στιγμή μάλιστα που σήμερα η ομάδα εξακολουθεί να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και απλά πρέπει αποδώσει όπως ξέρει για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Από την πλευρά της η διοίκηση «μάτωσε», ρίχνοντας ένα σκασμό λεφτά χωρίς φυσικά να περιμένει οικονομική ανταπόδοση. Μόνο το χειροκρότημα του κόσμου…

Αυτή είναι και μία από τις πολλές κοινές συνισταμένες των δύο τμημάτων ή για να μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά, του Γιώργου Σπανού και του Φίλιππου Κότση με τον Ανδρέα Πολέμη. Οι διοικητικοί ηγέτες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα έχουν αποδείξει με πολλούς τρόπους ότι δεν ψάχνουν το κέρδος. Αν το έψαχναν δεν θα ασχολούνταν με τον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό, πόσω μάλλον με τον Ατρόμητο ή το Περιστέρι. Το μόνο που θέλουν είναι μια ηθική ικανοποίηση ότι υπάρχει αναγνώριση των οικονομικών (και όχι μόνο) θυσιών του από τον κόσμο που υποστηρίζει την ομάδα.

Ποιο είναι το όνειρό τους; Να αφυπνίσουν τον «κοιμώμενο γίγαντα» όπως τον έχουν αποκαλέσει κατά καιρούς και οι δύο πλευρές και να δημιουργήσουν το κίνητρο για γεμάτα γήπεδα. Καταλληλότερη συγκυρία από τη φετινή δύσκολα θα ξαναβρεθεί.

Το φετινό τμήμα του ποδοσφαίρου σφύζει από ποιότητα και ενθουσιασμό, δείχνοντας έτοιμο να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ για το μπάσκετ τα είπαμε… Μόνο με απανωτές αυτοκτονίες θα χάσει την άνοδο.

Άρα, για το Σάββατο που έρχεται, Ατρόμητος και ΓΣΠ δεν ζητούν τίποτα άλλο, παρά μόνο στήριξη στα φετινά εγχειρήματα που έχουν στηθεί σε πιο υγιείς βάσεις από ποτέ.

Αν μη τι άλλο το αξίζουν…

*Η φωτογραφία είναι έμπνευσης και δημιουργίας των Fentagin. Δεν θα μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα…

Συνοδεύεται και από το εξής μήνυμα:

Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ψυχικό 16:00
Α’1 ΘΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑ..

Το Σάββατο στις 4 είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της χρονιάς στο σπίτι μας,στο κλειστό μας.Στο κλειστό μας στο οποίο έχουνε φτύσει αίμα πολλά μεγαθήρια της Ευρώπης,σε αυτό το κλειστό που έχουν υποκύψει τόσοι και τόσοι.
Με τον κόσμο που είναι η δύναμη του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ τόσα χρόνια και μια ομάδα και διοίκηση υγιέστατη θα ξαναφτάσουμε την Γ.Σ.ΠΑΡΑ εκεί που της αξίζει να φτερουγίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη .Το Σάββατο το κλειστό θα είναι ΚΟΛΑΣΗ..ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ-ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
Στηρίζουμε την ομάδα,ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ..!!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-αστ.τρίπολης 18:15

ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ..

Μετά το κλειστό μεταφερόμαστε δίπλα που παίζει η ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ. Μετά το 2 στα 2 με το διπλό απέναντι στο γαύρο το Σάββατο η ομάδα αντιμετωπίζει την τρίπολη.Τον τελευταίο καιρό και με την παρουσία μας η ομάδα έχει δείξει ανάκαμψη γιαυτό καθήκον όλων μας είναι να στηρίξουμε την ομάδα και να βρεθούμε στο γήπεδο.Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία,ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ,ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ..
Αυτό το Σάββατο ειναι ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΟ.Απαραίτητη παρουσία ολων στα γήπεδα και στηρίζουμε τις ομάδες μας όπως μόνο εμείς ξέρουμε..

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment