PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος-Κέρκυρα 4-2 (video)


Σ’ ένα εκπληκτικό και ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με πολλές ευκαιρίες, ο Ατρόμητος έκανε μια καθοριστική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εντυπωσιακή νίκη με 4-2 έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε ο Ατρόμητος με αντίπαλο την Κέρκυρα στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προηγήθηκε με το γκολ του Αναστασάκου στο 20’, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Καλατζής ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Ο Αναστασάκος, όμως, στο 29’ πέτυχε το δεύτερο τέρμα του και έστειλε τον Ατρόμητο με προβάδισμα στα αποδυτήρια, ωστόσο ο Τσίγκας στο 54’ ισοφάρισε εκ νέου για την Κέρκυρα.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με το πανέμορφο γκολ του Καμαρά στο 59′, ενώ στο 67’ ο Σαρμιέντο έκανε το 4-2. Στο 86’ ο Φλαβίνιο είχε σουτ στο δοκάρι του Μιχαηλίδη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (46’ Σαμπού), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο (87’ Καραλής), Καμαρά (80’ Φαβάλι), Σαγκανόφσκι.

ΚΕΡΚΥΡΑ:
Κωνσταντόπουλος, Μακρής, Γιάντσης (64’ Ιωάννου Η., Ιωάννου Δ., Μαϊστόροβιτς, Στολτίδης, Καλαντζής (73’ Λαμπρόπουλος), Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Τσίγκας (78’ Φλαβίνιο).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment