PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: «Εισιτήριο μόνο όποιος έχει διαρκείας»


Δραστικά μέτρα για την διαφύλαξη του γηπέδου του παίρνει ο Ατρόμητος, όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής του.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ του Περιστερίου, με αφορμή την είσοδο οπαδών του Ολυμπιακού στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων που ανάγκασε κατόχους διαρκείας να μεταφερθούν σε άλλη θύρα, ανακοίνωσε ότι πλέον αγορά μόνο ΕΝΟΣ εισιτηρίου θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας και μόνο.

Αυτή η οδηγία, παρ’ όλα αυτά πιθανότατα θα ισχύσει μόνο για τα υψηλής επικινδυνότητας ματς, κόντρα σε ΑΕΚ (26/2) και ΠΑΟΚ (17/3).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την Αστυνομία αποφασίστηκαν αλλαγές στη διάθεση των εισιτηρίων με σκοπό την προστασία του γηπέδου και των φιλάθλων της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα πάρθηκε η απόφαση να έχουν τη δυνατότητα αγοράς επιπλέον ενός εισιτηρίου όσοι φίλαθλοι της ομάδας είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας αφού θα έρχονται σε επαφή με το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουν δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου ενδιαφερόμενοι που προσέρχονται στα εκδοτήρια χωρίς την παραπάνω προϋπόθεση.

Η απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος πάρθηκε μετά τα πρόσφατα γεγονότα και έχει σκοπό την ασφαλή παρακολούθηση αγώνων από τους υγιείς φιλάθλους στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment