PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος- Εθνικός Αστέρας 1-0


Με γκολ του Μπρίτο, ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο του Περιστερίου. Αγωνίστηκε και ο Μπαρατζί

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Μπρίτο με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 55ο λεπτό. Για τον Ατρόμητο επίσης, ο Περόνε στο 72′ και 79′ και ο Καραλής στο 74′ έχασαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες (και οι τρεις προσπάθειες κατέληξαν άουτ από καλή θέση), ενώ ο Διαμαντής στο 86′ από την πλευρά των φιλοξενούμενων, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο πρώτο ημίχρονο και στην θέση του αριστερού μπακ, αγωνίστηκε ο Μπαρατζί, ο οποίος δοκιμάζεται από την Παρασκευή, από τον Γιώργο Δώνη. Ατρόμητος: Καραγκιολίδης (46′ Σάντκβιστ), Νάστος, Ολιβέιρα (69′ Αποστολόπουλος), Σαμπού, Μπαρατζί (46′ Ατέμπα), Σφακιανάκης (65′ Μπάλλας), Νεμπεγλέρας (46′ Σαρμιέντο), Μπρίτο, Φαβάλι (46′ Καραλής), Σαγκανόφσκι (65′ Περόνε), Αναστασάκος. Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Χωριανόπουλος, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Φρανσέτι, Διαμαντής, Άντονι, Γιαννιτσανάκης, Λουάμο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κοτταράς, Τσιώλης, Γκίκας, Παυλής, Χαλούλος, Φραγκής, Παπαζούδης, Κολτσίδας.

Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα, οι Μπαζίνσκι, Καμαρά, Μελισσάς, Καραγκούνης προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη των γυμναστών Γρηγόρη Γεωργίτσα, Σωτήρη Κακαργιά. Τέλος, η ομάδα U-20 του Ατρόμητου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ νικώντας το πρωί του Σαββάτου στη Λάρισα την ΑΕΛ με σκορ 2-1. Σκόρερ και των δύο τερμάτων, ο Καϊμακαμούδης στο 22′ και στο 78′.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment