PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Δεν κατάφερε να «γευτεί» την χαρά της νίκης


Για 4η σερί αγωνιστική ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να «γευτεί» τη χαρά της νίκης καθώς οι «Αρκάδες» επικράτησαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με 2-1.

Οι γηπεδούχοι πετούσαν φωτιές έχοντας κλείσει τον Ατρόμητο στα καρέ του στα πρώτα λεπτά του αγώνα και ο Αναστασίου προσπαθούσε να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται. Με δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν οι Τριπολιτσιώτες με τον Μαρκ Φερνάντεθ στο 3΄ και στο 6΄ έπαιξαν τον καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ματς.

Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς, με το γκολ στο 53΄ του Ρισβάνη, αλλά από κει και πέρα δεν μπόρεσαν να φτάσουν (τουλάχιστον) στην ισοφάριση.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μπήκε σαν «υπνωτισμένη» στον αγωνιστικό χώρο και πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν άλλες δύο ευκαιρίες για να «σφραγίσουν» από πολύ νωρίς τη νίκη τους (δοκάρια με τους Μαρκ Φερνάντεζ και Ριέρα).

Το εφετινό ξεκίνημα του Ατρόμητου δεν έχει καμία σχέση με αυτά των τελευταίων ετών.

Μετά από 4 αγωνιστικές το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου μετρά ήδη δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, έχοντας ήδη δεχτεί 8 τέρματα, τα περισσότερα (με τον Παναθηναϊκό) από τις υπόλοιπες 12 ομάδες της κατηγορίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί η πρωτοβουλία των παικτών των δύο ομάδων στο ξεκίνημα του παιχνιδιού για ένα πολύ σημαντικό θέμα. Ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη της αναμέτρησης και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν αγωνίστηκαν για 60 δευτερόλεπτα ως συμπαράσταση στους συναδέλφους τους που είναι ανασφάλιστοι.

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος- Κώτσιρας, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεθ- Μουνάφο, Καπίγια, Ριέρα (76′ Κρέσπι), Μαρκ Φερνάντεθ- Λουίς Φερνάντεθ (86′ Ιγκλέσιας), Χαουρέγκι (65′ λ.τρ. Μπόρχα Φερνάντεθ).

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς – Νάτσος, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης – Καχίλα (21′ Μπαένα), Χαρίσης, Μάντσον (46′ Νταβιώτης) – Μανούσος, Βέλλιος, Ρόσα (89′ Γιακουμάκης).

Ο σύλλογος του Περιστερίου μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς!

Γ. Αναστασίου: Συγγνώμη από τον κόσμο

Συγγνώμη από τον κόσμο του Ατρομήτου για την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1 ζήτησε ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αναστασίου.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα σήμερα και ζητάω συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση και αυτή την ήττα», ανέφερε χαρακτηριστικά και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

«Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, που για εμάς πλέον είναι “τελικός”».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε στην Τρίπολη, είχαμε δείξει κάποια καλά στοιχεία, ήμασταν σε καλή κατάσταση αυτό φαινόταν στις προπονήσεις. Είχαμε να διαχειριστούμε ένα πρόβλημα με τον Θεοδωράκη που είχε κάποιες ενοχλήσεις και ήταν άγνωστο για εμάς ποιος θα ξεκινήσει, ξεκίνησε ο Μανδάς που πήγε καταπληκτικά και ήταν κέρδος για εμάς. Χάσαμε και τον Ουγκράι με τραυματισμό στην τελευταία προπόνηση κι είχαμε στόχο να μπούμε δυνατά και να δείξουμε τα θέλω μας. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλή, κάναμε πολλά λάθη που είναι πολύ δύσκολο να τα εξηγήσεις, ο Αστέρας έβαλε δυο γκολ θα μπορούσε να βάλει ακόμα δύο. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σχήμα και προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο απειλητικοί μπροστά, με τον Μπαένα, τον Χαρίση και τον Νταβιώτη, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα σήμερα και ζητάω συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση και αυτή την ήττα. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, που για εμάς πλέον είναι «τελικός».

Για το αν σκέφτηκε την παραίτηση μετά τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Δεν έχω κάτι να απαντήσω στην δεύτερη ερώτηση. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, προσπαθούμε να βάλουμε κάποια βάση στο παιχνίδι μας, βγάζουμε καλά στοιχεία, αλλά αφού βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Συζητάμε θα συνεχίσουμε να συζητάμε αλλά δεν φτάνει μόνο να το λέμε, αλλά και να κάνουμε αυτά που λέμε. Κοιτάς πως κύλησε η εβδομάδα και με βάση αυτά που δείχνουμε στην προπόνηση πρέπει να βάλουμε τα στοιχεία αυτά στο παιχνίδι μας. Δεν μπορώ να δώσω απάντηση γιατί ξεκινάμε έτσι, το συζητάμε με τους παίκτες, αν φταίει η προπόνηση, το φαγητό, το ξενοδοχείο, αλλά δεν παίρνω κάποια απάντηση και θα πρέπει αυτό να το αλλάξουμε γιατί δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο με κάθε αντίπαλο να μην μπορεί να βγει από την περιοχή του και να είμαστε τόσο κακοί στο πρώτο. Θα το κοιτάξουμε και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment