PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Ανακοινώθηκαν τα φιλικά – Την Τετάρτη η παρουσίαση Αναστασίου


Την Τετάρτη αναμένεται να παρουσιαστεί από τον ιδιοκτήτη του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

Η παρουσίαση θα γίνει στην Αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου (Θύρα 4).

Ανακοινώθηκε το τεχνικό επιτελείο του Έλληνα προπονητή

Το τεχνικό τιμ της ομάδας του Ατρομήτου για τη νέα σεζόν 2019/20 θα παραμείνει σχεδόν όμοιο του περσινού με μόνο μια έλευση νέου προσώπου.

Συγκεκριμένα βοηθός προπονητή του κ. Αναστασίου θα είναι ο Άγγλος, Steve Rutter. Ο κ. Ρούτερ συνεργάστηκε με το νέο προπονητή των Περιστεριωτών αρκετά χρόνια σε Παναθηναϊκό, Ρόντα και Κορτράικ ενώ έχει διατελέσει και επικεφαλής ακαδημιών της Αγγλικής, Γέοβιλ. Πέρυσι βρέθηκε και πάλι σε μια Αγγλική ομάδα, την Λούτον όπου είχε το ρόλο του βοηθού προπονητή.

Τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου δεν θα αλλάξουν σε σχέση με τις δυο προηγούμενες σεζόν.

Ο Σωτήρης Ρούσσης θα είναι ο γυμναστής φυσικής κατάστασης και ο Γιώργος Πήδουλας, γυμναστής αποκατάστασης.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο Σλόμπονταν Σούιτσα και αναλυτής αγώνων ο Γιάννης Αντωνόπουλος.

Τα φιλικά της προετοιμασίας

Το πλάνο που θα ακολουθηθεί από τον Ατρόμητο είναι εφάμιλλο του περσινού, με το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη και το δεύτερο στο Μόνταφον της Αυστρίας.

Η πρόθεση των ιθυνόντων ήταν να γίνουν δυνατά φιλικά ώστε η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στις 25 Ιουλίου.

Το πρώτο προγραμματισμένο φιλικό είναι για τις 2 Ιουλίου με αντίπαλο μια γνώριμη ομάδα από πέρυσι, την Αούστρια Λουστενάου. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 (τοπική ώρα Αυστρίας) στο Planet Pure stadion, έδρα της Αούστρια.

Το δεύτερο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου με αντίπαλο τη Γερμανική, Ντιναμό Δρέσδης. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 16.00 (Τοπική ώρα Αυστρίας) και θα γίνει στο κέντρο προετοιμασίας που θα βρίσκεται η ομάδα από τη Γερμανία.

Οι επόμενες δυο φιλικές αναμετρήσεις θα γίνουν επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου η Περιστεριώτικη ομάδα θα υποδεχθεί στην πόλη μας την Αγγλική, Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο σπουδαίος φιλικός αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21.00.

Μια βδομάδα πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων θα ολοκληρωθούν οι φιλικοί αγώνες με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου στις 21.00.

Πρόκειται για τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά καλοκαιρινής προετοιμασίας με ομάδες που έχουν σπουδαία ιστορία και δυναμική στη χώρα τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment