PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον Μπόγιαν Μάτιτς


Ητελευταία προσθήκη του Ατρόμητου στο μεταγραφικό παζάρι ήταν ο Μπόγιαν Μάτιτς.

Ο 29χρονος Σέρβος επιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός από την Παρτιζάν, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Μπόγιαν Μάτιτς με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς από την Παρτιζάν. Ο Σέρβος επιθετικός θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 99. Ο Μάτιτς γεννήθηκε στις 22.12.1991. Πρόκειται για ένα υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και βρίσκεται σε πολύ κατάσταση έχοντας κάνει προετοιμασία και αγωνιστεί ήδη σε 9 παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Ο Μπόγιαν έχει αγωνιστεί σε Ζέμουν, Λόζνιτσα, Μάτσβα, Σεούλ, Βοιβοντίνα και Παρτιζάν με 136 συνολικά συμμετοχές, 52 γκολ και 14 ασιστ σε Σερβία και Ν. Κορέα ενώ είναι και κάτοχος κυπέλλου Σερβίας. Τον Ιανουάριο του 2020 η Παρτιζάν τον απέκτησε με μεταγραφή από την Βοιβοντίνα και πέτυχε συνολικά και με τις δυο ομάδες τη σεζόν 2019-20, 13 γκολ και 4 ασιστ.

Ο Μπόγιαν Μάτιτς βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους. Το πρωί προηγήθηκαν επιτυχημένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις από τον κ. Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη”.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Σέρβος επιθετικός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ατρόμητο, μια ομάδα που παρακολουθούσα τα τελευταία χρόνια να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Ο σύλλογος έχει εξαιρετικές προδιαγραφές και εγκαταστάσεις και είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Γνωρίζω ότι τόσο ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος όσο και ο προπονητής μας κ. Κάναντι με επέλεξαν ανάμεσα σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό γιατί ήθελα πολύ να αγωνιστώ για τον Ατρόμητο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο όπου θα διεκδικήσουμε τον στόχο μας που είναι η συμμετοχή μας στην Ευρώπη”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment