PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Έκλεισε και Φάρλεϊ Ρόσα


Ακόμα μία ποιοτική ενίσχυση για τον Ατρόμητο.

Έπειτα από δύσκολες διαπραγματεύσεις, η ομάδα της πόλης μας κατάφερε να συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Φάρλεϊ Ρόσα, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παύλος Κουστέρης.

Πρόκειται για τον 25χρονο που αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο Αγρίνιο με τη φανέλα του Παναιτωλικού (2016-2018), έχοντας συνολικά σε 57 εμφανίσεις, 11 γκολ και 9 ασίστ και η τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ-Ετιφάκ στη Σαουδική Αραβία.

Πλέον, το βάρος για τους Περιστεριώτες πέφτει στη θέση των μπακ, ώστε να βρεθεί ένας ακόμα που να πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Κατράνη στο αριστερό άκρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου:

Φάρλει Ρόσα καλώς όρισες στον Ατρόμητο!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Φάρλει Ρόσα(Farley Rosa)!

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος είχε προκαλέσει εξαιρετικές εντυπώσεις από τις εμφανίσεις του με τον Παναιτωλικό τη διετία 2016-18 αφού στα κύρια χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουν η ταχύτητα, η πολύ καλή τεχνική και η άνεση του να παίζει και με τα δύο πόδια. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Ρόσα μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, τόσο ως αριστερό ή δεξί εξτρέμ όσο και ως κεντρικός επιτελικός μέσος. Στην καρίερα του εκτός από τον Παναιτωλικό έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Κρουζέιρο Κ17, Σπόρτινγκ Λισαβόνας Κ19, Σεβαστοπόλ, Μόντε Αζούλ, Απόλλων Λεμεσού, ΑΕΚ Λάρνακας και Αλ Ετιφάκ. Ο Φάρλει έχει παραστάσεις και από Europa League αφού έχει σημειώσει και 6 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλων Λεμεσού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment