PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Άφησε υποσχέσεις για το μέλλον με τριάρα (video)


Ένας διαφορετικός Ατρόμητος απέναντι στην Α.Ε.Λ. πήρε καθαρή νίκη με 3-0 και ανέβηκε στην κορυφή των Play-Out της Super League.

Μια εμφάνιση που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον και ειδικά αυτή του Ραμπέγιο που ήταν ο κινητήριος μοχλός των επιθέτικών ενεργειών της ομάδας.

Ένα γρήγορο αυτογκόλ στο πρώτο ημίχρονο, από τον Μπέρτο στο 9’, κι ένα ακόμα αυτή τη φορά από… δικό του παίκτη στην επανάληψη, με τον Μανούσο να σκοράρει στο 52’, χάρισαν στον Ατρόμητο τη νίκη επί της ΑΕΛ με 3-0 στο Περιστέρι, αφού ακολούθησε η «γκολάρα» του Ανδρούτσου στο 73ο λεπτό, για την 4η αγωνιστική των play-out της Super League 1.

Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα, η Περιστεριώτικη ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη στο «μίνι» πρωτάθλημα και παράλληλα προσπέρασε τον Αστέρα Τρίπολης στην κορυφή, φτάνοντας τους 37 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος παίζει με τον Παναιτωλικό, ξανά εντός έδρας, ενώ η ΑΕΛ υποδέχεται τον Πανιώνιο, με τα παιχνίδια να διεξάγονται αμφότερα στις 6 Ιουλίου.

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο (82’ Κιβρακίδης), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς (82’ Μάντσον), Ντε Πο, Ραμπέγιο (77’ Νταβιώτης), Ενσικουλού (55’ Ανδρούτσος), Μανούσος (76’ Βέλλιος).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Γκέργκελι, Μπέρτος, Ηλιάδης (46’ Μπούστος), Μιχαήλ, Μούζεκ (46’ Στελιάνο), Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (82’ Μάρκοβιτς), Βινίσιους (46’ Παπάζογλου), Τόρζε, Ασούμπρε (71’ Πινάκας), Ζίζιτς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment