PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητε θα είσαι στην καρδιά μας! (video)


Η αγάπη για την ομάδα μας δεν τελειώνει εδώ και σίγουρα το μέλλον είναι δικό μας.

Ο Ατρόμητος «λύγισε» στην παράταση από τον Ολυμπιακό και έχασε το Κύπελλο όμως δεν τον χειροκρότησαν μόνο οι φίλοι της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων, αλλά και οι φίλαθλοι του αντίπαλου, αναγνωρίζοντας τη φετινή προσπάθεια και πορεία μας.

Διαβάστε δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας δήλωσε μετά την λήξη ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός: «Ο Ατρόμητος έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και γι’ αυτό είμαστε περήφανοι, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Είναι πικρό το φινάλε όταν χάνεις στο 119′ την ευκαιρία να διεκδικήσεις το τρόπαιο στα πέναλτι. Ο Ατρόμητος είναι σε μια φάση ανάπτυξης και προχωράμε δυνατά παρακάτω».

Περήφανος για τους παίκτες του και την εικόνα της ομάδας ήταν ο Γιώργος Δώνης: «Δεν μπορώ να μην είμαι υπερήφανος με τους παίκτες μου. Χάσαμε αυτό το τρόπαιο με ψηλά το κεφάλι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στα πλέι οφ και θα κρατήσουμε αυτή τη χρονιά ως την καλύτερη του Ατρόμητου».

Σωκράτης Φυτανίδης: «Δείξαμε πως δεν φοβηθήκαμε τίποτα στο παιχνίδι αυτό. Κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, κρίθηκε από μια αδράνεια. Νομίζω πως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Δεν ήταν εύκολο ειδικά όταν έχεις απέναντί σου τον Ολυμπιακό. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί αλλά για έναν τελικό είναι λίγο. Το να κοιτάς στα μάτια τον αντίπαλο είναι περίεργο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Όπως και στον κόσμο. Δεν έγινε το παραμικρό. Οι ποδοσφαιριστές δεν έδωσαν δικαιώματα και ήταν ένας τελικός γιορτή. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Η γεύση είναι πικρή. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά δυστυχώς ήρθαμε δεύτεροι. Σηκώνουμε και κεφάλι και πάμε για τα πλέι οφ χωρίς να έχουμε ρόλο κομπάρσου. Θα δώσουμε τα πάντα. Αφού δεν πήραμε τον τελικό θα δώσουμε τα πάντα για να διακριθεί η ομάδα. Φάνηκε πως το πιστεύαμε. Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι. Παίξαμε πολλά παιχνίδια που έπρεπε να γυρίσουμε το σκορ, όμως δυστυχώς από μια αδράνεια χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία να μεγαλώσει ο σύλλογος και να διακριθούμε και εμείς. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και αυτά που έχουμε πετύχει είναι αξιοσημείωτα».

Τάσος Καραμάνος: «Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε όσο μπορέσαμε μέχρι το τέλος να πάμε το παιχνίδι στα πέναλτι. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν πρέπει να μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα. Έχουμε δυναμώσει τον Ατρόμητο και η μεγαλύτερη επιβράβευση ήταν το χειροκρότημα από όλο τον κόσμο, ακόμα και από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε έναν τίτλο στο μέλλον. Για μένα ήταν πρωτόγνωρο να αγωνιστώ στον τελικό ενός Κυπέλλου, ενώ προέρχομαι από τα γήπεδα της Δ’ Εθνικής. Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που με πίστεψαν».

Ακόμη:

  • Ο πρόεδρος μας, Γιώργος Σπανός, έκφρασε παράπονα για τη διαιτησία του ρέφερι Σπάθα από τον σύνδεσμο του Πειραιά τον επισκέφθηκε στα αποδυτήρια και εκείνος από την πλευρά του, έγραψε το συγκεκριμένο περιστατικό στο φύλλο αγώνος
  • Χάνει τα πρώτα δύο παιχνίδια των πλέι οφ του πρωταθλήματος ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος αντικαταστάθηκε τραυματίας στη διάρκεια του τελικού. Σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου του Ατρομήτου, ο διεθνής μέσος έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Ο Τάτος δεν είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό εκτός και ΠΑΟΚ εντός, θα γίνει δε αγώνας δρόμου για να προλάβει αυτό με την ΑΕΚ στις 10 Μαΐου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment