PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρομητάρα, μας έλειψες!


Είχαμε ξεχάσει πόσο ωραία είναι αυτή η ομάδα! Στο πρώτο ματς του 2019, ο Ατρόμητος «πάτησε» τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη 3-0, με τον Ευθύμη Κουλούρη να πετυχαίνει χατ-τρικ και ουσιαστικά εξασφάλισε την παρουσία του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κάτι παραπάνω από 20 μέρες ήταν αρκετές…

Τόσες πέρασαν από το τελευταίο ματς του Ατρόμητου και σήμερα φάνηκε πόσο έλειψε η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι από την καθημερινότητα του κάθε φίλου των Περιστεριωτών.

Οι «κυανόλευκοι» στο πρώτο ματς για το 2019 πρόσφερε μια ποδοσφαιρική παράσταση στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα, επικρατώντας τελικά 3-0 στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στη επόμενη φάση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ατρόμητο ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης που πέτυχε χατ-τρικ, σκοράροντας μάλιστα ένα καταπληκτικό τέρμα με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε ο διεθνής επιθετικός στο 27’ έπειτα από πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κονέ πάνω στον Μάντσον και με άψογη εκτέλεση άνοιξε το σκορ. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι δεν πραγματοποιούσαν κάποια σπουδαία εμφάνιση, αφού ήταν εμφανές ότι τους έλειπε ο ρυθμός, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Ενσικουλού αντί του Μούγιακιτς στο 58’, ο Ατρόμητος έγινε πολύ πιο κινητικός και γρήγορος.

Στο 63’ από φάση που άρχισε ο ίδιος ο Κουλούρης, ο Ενσικουλού έκανε το πλασέ υποχρεώνοντας σε ασταθή επέμβαση τον Βάσιτς, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να έρχεται στο ριμπάουντ και να κάνει το 2-0.

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 71’ όταν ο Μάντσον με 35άρα μπαλιά βρήκε τον Κουλούρη και εκείνος με εξαιρετική λόμπα διαμόρφωσε το τελικό 3-0, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια επιβλητική εμφάνιση για τους «κυανολεύκους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε αυτό το ματς, ο Αυστριακός τεχνικός προτίμησε τον ρόμβο σε 4-4-2, δείχνοντας ότι ταιριάζει στα «θέλω» του για αυτή την περίοδο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46’ Ναζλίδης), Ντ’ Ούρσο (69′ Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62’ Ντεφεντερίκο), Ακόστα.

Ατρόμητος (Nταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης – Κιβρακίδης (66’ Γιαννούλης). Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Σάκιτς – Μάντσον (76′ Ρισβάνης), Ούμπιντες, Νάτσος, Μπρούνο – Κουλούρης, Μούγιακιτς (58’ Ενσικουλού),

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment