PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2011


Με επιτυχίες για τους νεαρούς αθλητές της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου ξεκίνησε το 2011.

Με επιτυχίες για τους νεαρούς αθλητές της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου ξεκίνησε το 2011.

Στα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής για το 2011 ο απολογισμός ήταν τρία χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο, συνεχίζοντας έτσι την λαμπρή παράδοση του συλλόγου, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκαν οι πρωταθλητές Ελλάδος Γ. Σταθόπουλος και Φρ. Τσίρος.

Συγκεκριμένα η Ελένη Φράγκου ήταν πρώτη στα 16χρονα κορίτσια με το επιβλητικό 6½/7! Στην ίδια κατηγορία, η νεοαποκτηθείσα Δανάη Κοκκόση κατέκτησε τη τρίτη θέση με 5/7.

Στα 14χρονα αγόρια ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν πρωταθλητής για μια ακόμη φορά με 6/7 ενώ στα 12χρονα αγόρια ο μικρός Περιστεριώτης Αδάμης Πέτρος πήρε την έκτη θέση με 5½/7 και μαζί με την πρόκριση για τα Πανελλήνια νεανικά.

Στα 12χρονα κορίτσια η εκπληκτική μικρή της ομάδας Ελένη Κόκκοτα πήρε το τρίτο χρυσό της ομάδας και η αδελφή της Φωτεινή πήρε την ένατη θέση.

Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι λιλιπούτειοι της ομάδας Αλέξανδρος Αραπάκης και Διονύσης Καββαδάς στην κατηγορία 10χρόνων.

Μεταγραφές 2011

Κατά την φετινή περίοδο των μεταγραφών που έληξε στις 30 Δεκεμβρίου 2010 η ομάδα μας απέκτησε τον Ευγένιο Ιωαννίδη (Πρωταθλητής 10χρόνων) τον Φραγκίσκο Τσίρο (Πρωταθλητή 12χρόνων) τον Δημήτρη Τσίρο και με υποσχετική την Δανάη Κοκκόση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment