PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ασφαλής η τραγουδίστρια Sinead O’Connor


Στα ίχνη της Sinead O’Connor έφτασε η αστυνομία του Σικάγο έπειτα από την επιχείρηση εντοπισμού της που ξεκίνησε όταν αναφέρθηκε στις αρχές πως η δημοφιλής Ιρλανδή τραγουδίστρια δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι της μετά την κυριακάτικη πρωινή βόλτα με το ποδήλατό της.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βίλμετ στο Σικάγο δήλωσε στο BBC ότι η 49χρονη τραγουδίστρια εντοπίστηκε και επόμενο βήμα είναι η εκτίμηση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε εκδώσει ανακοίνωση για την εξαφάνισή της, σημειώνοντας ότι η ανεύρεσή της επείγει καθώς την διακατέχουν αυτοκτονικές τάσεις.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με την αστυνομία του Βίλμετ, η τραγουδίστρια έφυγε από το σπίτι της στις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής, τοπική ώρα για μία βόλτα με το ποδήλατό της και έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη της. Η αστυνομία μάλιστα δεν γνώριζε καν ότι η διάσημη σταρ βρισκόταν στην περιοχή.

Τον Δεκέμβριο του 2015 η Σίνεντ Ο’ Κόνορ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας κοκτέιλ από χάπια, όπως η ίδια είχε ανακοινώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αιτία ήταν θέματα υγείας, αλλά και οι δύσκολες σχέσεις με τα παιδιά της.

«Πήρα υπερβολική δόση, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσεις το σεβασμό», είχε γράψει ανακοινώνοντας ότι είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει τη ζωή της.

Στο τελευταίο μήνυμα που ανήρτησε την ημέρα της εξαφάνισής της, την Κυριακή, η Σίνεντ Ο Κόνορ απευθύνεται στον γιο της Τζέικ, ζητώντας του να προσέχει τον αδελφό του, να μην τον εγκαταλείψει και τονίζοντάς του να προσλάβει ένα δικηγόρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment