PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 9/5


Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 6 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 6 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις, συμφωνίες αλλά και διευθετήσεις οικονομικών ζητημάτων. Στηριχθείτε σε όσους θέλουν την ουσιαστική εξέλιξή σας διαφοροποιήστε δυναμικά τη θέση σας από πρόσωπα και καταστάσεις που σας κρατούν σε στασιμότητα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η θετική αντιμετώπιση των προσώπων του περιβάλλοντός σας αλλά και κοντινών σας ατόμων, σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις αλλά και να αντιληφθείτε τον τρόπο με τον οποίο θα βγείτε οριστικά από αυτές.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Επαφές με συνεργάτες κινούνται σήμερα ιδιαίτερα θετικά και με τον κατάλληλο χειρισμό θα αποδώσουν τα μέγιστα προς όφελός σας. Πολλές ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα στον συναισθηματικό τομέα, για νέες γνωριμίες όσο και για την αναθέρμανση σχέσεών σας που το τελευταίο διάστημα περνούν κρίση.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Οργανώστε επαφές και συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, τώρα που ο Άρης αποχωρεί οριστικά μετά από εξάμηνη παραμονή από το ζώδιο σας και καταλαγιάζουν οι εντάσεις και οι πιέσεις που κατέδειξε με την παραμονή του.

Λέων (23/7-23/8)

Η μέρα κινείται έντονα με αρκετές επαφές και συναντήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Συναντήσεις με κοντινά και αγαπημένα πρόσωπα από το απόγευμα και έπειτα σας ανεβάζουν τη διάθεση και προωθούν σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Γενικές συζητήσεις που ξεκινούν χωρίς κατεύθυνση και θέματα με πρόσωπα του επαγγελματικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ενδέχεται να εξελιχθούν με ένταση εάν δεν φροντίσετε να κρατηθούν οι ισορροπίες. Η επαφή με κοντινά σας πρόσωπα και οι συζητήσεις που κάνετε σας δείχνουν ότι είστε αρκετά κοντά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σήμερα σας δίνετε και η διάθεση αλλά και οι ευκαιρίες να διευθετήσετε θέματα που σας απασχολούν τόσο στον οικονομικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Η βοήθεια που θα λάβετε από άτομα του περιβάλλοντός σας, θα σταθεί πολύτιμη στο να διεκπεραιώσετε με επιτυχία τις επιδιώξεις σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Επαφή με αγαπημένα πρόσωπα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Ζητήστε τη βοήθειά τους αν αισθάνεστε μπερδεμένοι αυτή την περίοδο σε σημαντικές κινήσεις ή αποφάσεις που χρειάζεται να υλοποιήσετε. Κινηθείτε με προσοχή, αποφεύγοντας κρυμμένες παγίδες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το επίκεντρο της προσοχής σας στρέφεται στο τομέα των επαγγελματικών και οικονομικών σας θεμάτων. Αρκετές οι εξελίξεις στους τομείς αυτούς και εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Συζητήστε αυτά που σας απασχολούν με τους φίλους, την οικογένεια και το σύντροφό σας και ζητήστε τη συμβουλή τους.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τον σύντροφο και την εργασία σας. Συζητήσεις και επαφές σας βοηθούν ώστε να επαναξιολογήσετε καταστάσεις του παρελθόντος και να αναλάβετε αμφότεροι τις ευθύνες σας. Αποφύγετε εντάσεις, παραδεχόμενοι ουσιαστικές αλήθειες.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αποφύγετε άκρα ενθουσιασμού και απογοήτευσης σήμερα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Χειριστείτε με ωριμότητα και απόσταση από υπερβολές θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να αρχίσετε να υλοποιείτε τις ιδέες και τα σχέδιά σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Επαγγελματικές συζητήσεις αλλά και οικονομικές συμφωνίες μπορούν να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είστε σε θέση να παρακάμψετε κρυμμένες παγίδες. Στον συναισθηματικό τομέα, η πορεία των σχέσεών σας αλλάζει θετικά, έστω και αν αυτή η διαδικασία περνά από εντάσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment