PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 8/11


Καλή Εβδομάδα & χρόνια πολλά στους εορταζόμενους. Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 2 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Καλή Εβδομάδα & χρόνια πολλά στους εορταζόμενους. Σελήνη 2 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί πράγματα και αλλαγές που μπορεί να φανούν παράξενα στους άλλους. Τολμήστε νέα ξεκινήματα που θα σας εξασφαλίσουν αναγνώριση και οικονομικά οφέλη.

Ταύρος (21/4-20/5)

Θα είστε συναισθηματικά ευάλωτοι σήμερα. Προσπαθήστε να ηρεμήστε και να συνέλθετε από την πίεση του χθεσινού πλανητικού συστήματος. Η μέρα θα γίνει πιο ήπια προς το βράδυ για αυτό χρειάζεται υπομονή.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το πλανητικό σκηνικό συνθέτει μια δυναμική μέρα σήμερα με ευκαιρίες να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα και να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες μελλοντικές αλλαγές.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η μέρα κρύβει αρκετή ένταση ιδιαίτερα για τους ερωτευμένους. Αποφύγετε λογομαχίες και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση.

Λέων (23/7-23/8)

Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις για τρίτους. Προσοχή στα νεύρα σας σήμερα. Φίλοι και περίγυρος θα σας κλονίσουν με ίντριγκες και δολοπλοκίες.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μιλήστε στο σύντροφο σας για ότι σας απασχολεί και μην δέχεστε πιέσεις και υπερβολικές απαιτήσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η μέρα εγκυμονεί κινδύνους καθώς πολλές υποχρεώσεις είναι φορτωμένες στις πλάτες σας. Επικρατεί μια αναποφασιστικότητα και αρνητισμός σε θέματα αισθηματικά. Αποφύγετε κακοτοπιές στα οικονομικά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες σήμερα, καθώς οι προτάσεις θα είναι πολλές και εσείς πρέπει να επιλέξετε.

Τοξότης (23/11-21/12)

Ένας ύφαλος εμποδίων στον τομέα των οικονομικών, σας απογοητεύει με αποτέλεσμα να πέσετε ψυχολογικά. Νιώθετε ανασφάλεια και αναζητάτε την απομόνωση σήμερα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε. Αισθηματικά, τα όνειρα σας θα πραγματοποιηθούν σύντομα και το έντονο ερωτικό στοιχείο θα εξελιχθεί σε αμοιβαίο πάθος με το σύντροφο σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν στο προσκήνιο οικονομικές παγίδες, δείξτε την απαραίτητη προσοχή και αποφύγετε τις. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και αυτά που νιώθετε. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment