PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 7/4


Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 4 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 4 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Ευνοούνται αγορές και εργασίες με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ευχάριστες στιγμές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι σημερινές επαφές θα σας αποφέρουν κέρδη στο μέλλον.

Ταύρος (21/4-20/5)

Τάση απολυτότητας επικρατεί σήμερα. Δεν θα αφήσετε κανέναν να σας κλείσει τον δρόμο. Δεν θα επιτρέψετε να σας ορθώσουν εμπόδια στην νέα εξέλιξη της ζωής σας, που εσείς επιλέξατε.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να αισθάνεστε απαισιόδοξα και αδικαιολόγητα απογοητευμένοι. Οι σχέσεις σας με τον περίγυρο και ειδικά με το ταίρι σας μπερδεύονται τόσο που αισθάνεστε φοβισμένοι και ανασταλτικοί.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αποφύγετε μυστικές ενέργειες σήμερα. Μια ατμόσφαιρα αποφασιστικότητας επικρατεί στο σπίτι. Πάντως αργά το βράδυ η ατμόσφαιρα γίνεται πιο βαριά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αντιθέσεις και ρίξεις με τους γύρω σας.

Λέων (23/7-23/8)

Το πλανητικό σύστημα δεν φαίνεται να ευνοεί τις σχέσεις με το περιβάλλον, εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις τόσο στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα βοήθα στα ξεκαθαρίσματα και τους συμβιβασμούς τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί επαγγελματικές συμφωνίες προς όφελος σας. Αποτελειώστε ότι αρχίσατε τις προηγούμενες μέρες στην εργασία σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Τα άστρα σήμερα θα κάνουν τη μέρα αρκετά εκκριτική. Μπορεί να ξεσπάσουν καταστάσεις οργής και παρεξηγήσεων τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αποφύγετε τους ανταγωνισμούς και την έντονη εγωιστική διάθεση και κρατήστε χαμηλά τους τόνους, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οργανώστε το πλάνο που θα κινηθείτε τις επόμενες μέρες. Ευνοούνται οι αλλαγές σήμερα. Κοινωνικές συναναστροφές θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment