PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 7/11


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Σελήνη 1 ημέρας.

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Σελήνη 1 ημέρας.

Κριός (21/3-20/4)

Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τις απαιτήσεις του συντρόφου σας και μην εκνευρίζεστε χωρίς λόγω και αιτία.

Ταύρος (21/4-20/5)

Θα υπάρξει λίγη ένταση χωρίς λόγο σήμερα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ελέγξετε τα νεύρα και τις αντιθέσεις με τρίτα πρόσωπα. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Τα άστρα σήμερα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή για χαλάρωση και ευχάριστες συζητήσεις με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Χαμογελάστε και χαρείτε το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Νιώθετε την ανάγκη για ένα ταξιδάκι, να ξεφύγετε έστω και για λίγο από την κουραστική ρουτίνα. Οργανώστε το.

Λέων (23/7-23/8)

Υπάρχει έντονη κινητικότητα και διαρκείς επαφές με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στον επαγγελματικό σας χώρο.

Παρθένος (24/8-22/9)

Τα πάντα γυρίζουν γύρω από τον έρωτα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, χαλαρώστε και απολαύστε την συντροφιά και τις όμορφες στιγμές.

Ζυγός (23/9-22/10)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας ταλαιπωρεί με εντάσεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο σας σήμερα. Επίσης, να προσέχετε την υγεία σας και να αποφύγετε μυστικές ενέργειες που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν αργότερα. Προσοχή και στην διατροφή σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται με το άλλο φύλο. Μην προσπερνάτε αδιάφορα τις προκλήσεις. Υποκύψτε και απολαύστε.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Οι υποχρεώσεις σας, σας πνίγουν. Αντιμετωπίστε τις με την σειρά. Αν δεν είστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση, απομονωθείτε και μην τα βάζετε με τους γύρω σας χωρίς λόγο.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μην προσκολλάστε στις λεπτομέρειες. Αυτή την περίοδο, αρχίζει μια νέα καταλυτική κατάσταση προς όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα πια. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μην μένετε στα ίδια και στα ίδια. Σχεδιάστε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Προς το βράδυ η μέρα γίνετε κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ξαφνικών παρεξηγήσεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment