PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 6/11


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Νέα Σελήνη.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Νέα Σελήνη.

Κριός (21/3-20/4)

Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να παρουσιάσει αστάθεια και περίεργες διακυμάνσεις. Μην αφήνετε τον εκνευρισμό σας να βλάψει τις σχέσεις σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το πνεύμα συνεργασίας σήμερα σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα και τον σοβαρό επαγγελματισμό σας, μπορούν να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να σπάσετε την ρουτίνα και υπόσχετε πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί από εσάς μπορεί να πετύχετε μια χρηματοδότηση που θα σας γεμίσει με αισιοδοξία.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το πρωί δώστε την ενέργεια σας σε εκκρεμότητες και προς το βραδάκι θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε να συζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε πράγματα και καταστάσεις με το σύντροφο σας. Εκμεταλλευτείτε το.

Λέων (23/7-23/8)

Σταθμίστε τις προτεραιότητες σας. Οι φιλοδοξίες σας σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθούν και άτομα από το παρελθόν θα παίξουν σημαντικό ρόλο προς όφελος σας μελλοντικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Θα αρχίσουν να προωθούνται τα θέματα σας, ίσως προκύψει και κάποιο ταξιδάκι που θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας, γενικότερα θα υπάρξουν διαρκείς επαφές με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στον χώρο της εργασίας σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Δώστε μεγάλη προσοχή στην σημερινή ημέρα, παράλογες απαιτήσεις με παρασκηνιακό κλίμα επικρατεί στον επαγγελματικό σας χώρο. Φανείτε προσεκτικοί και κινηθείτε μυστικά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Θα ήταν φοβερά επιζήμιο να θυμώσετε σήμερα. Γενικά η μέρα είναι εκρηκτική και εσείς ιδιαίτερα ευερέθιστοι. Προσοχή στην οδήγηση!!!.

Τοξότης (23/11-21/12)

Σήμερα ίσως νιώσετε απομονωμένοι. Ίσως περάσετε ισχυρές δοκιμασίες και δεχθείτε πόλεμο στα οικονομικά. Κάντε υπομονή σύντομα τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα οργανώνει για εσάς γνωριμίες και κοινωνικές επαφές που θα επηρεάσουν θετικά τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Έχετε περισσότερη ανάγκη από ποτέ να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Οι πλανήτες σήμερα θα φέρουν πολλές ευκαιρίες για σας αλλά και θέματα οικονομικής φύσεως που σας προκαλούν άγχος και απαισιοδοξία. Αρκετές καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών και χρεών θα σας πιέσουν αρκετά. Μην επιβαρύνετε το σύντροφο σας με παράλογες ζήλιες και γκρίνιες.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα κρύβονται παγίδες εκεί που δεν το περιμένετε. Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιους να σας εξαπατήσουν γιατί θα απογοητευτείτε πικρά. Η αποφασιστικότητα στον αισθηματικό τομέα θα σας κάνει να κερδίσετε έδαφος στον ερωτικό τομέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment