PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 5/7


Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 4 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 4 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων γύρω από οικονομικά θέματα και επαφές με συνεργάτες, θα απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σας. Σήμερα εμφανίζεστε προσεχτικοί και αναλυτικοί στην ερωτική έκφραση προσπαθώντας να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Θα πρέπει να συμβιβαστείτε, αν και είστε απ’ τη φύση σας, ανεξάρτητα άτομα που θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί σε κάθε τους κίνηση. Σήμερα επικρατεί μία χαώδη κατάσταση καθώς απ’ τη μία αναζητάτε συγκινήσεις και απ’ την άλλη μία σχέση που θα σας προσφέρει ασφάλεια.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Τα προβλήματα και οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες, θα αντιμετωπιστούν καλύτερα έχοντας κάποιο φίλο στο πλευρό σας. Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις καλείστε να αντιμετωπίσετε από τον σύντροφό σας. Να είστε έτοιμοι να ακούσετε τα παράπονά του.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αρκετά καλή ημέρα για να δραστηριοποιηθείτε όπως εσείς γνωρίζετε, ενώ το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο. Εκφράστε την αγάπη σας. Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις αισθηματικές σας αποφάσεις για να μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα.

Λέων (23/7-23/8)

Τώρα θα παραμερίσετε τις υποχρεώσεις σας για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ικανοποιούν. Ο ερωτικός τομέας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα. Εκφράστε τις απόψεις σας στο σύντροφο και προσπαθήστε να είστε σαφείς απέναντί του.

Παρθένος (24/8-22/9)

Ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων σας, φαίνεται να το διαθέτετε για το σπίτι και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η σημερινή μέρα σας κάνει διαλλακτικούς, και ρομαντικούς και σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές το βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ζυγός (23/9-22/10)

Φροντίστε να είστε περισσότερο αντικειμενικοί ώστε να μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας ζητήματα και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Το αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης καταπιεστικής σας συμπεριφοράς, είναι η αδιαφορία του συντρόφου στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας αδιέξοδα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Περισσότερο ορθολογιστές και ισορροπημένοι, ξέρετε πια τον τρόπο να αποφεύγετε το άγχος και την αίσθηση του ανικανοποίητου. Αν διατηρείτε κάποιο δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι έντονη καθώς η μέρα για εσάς είναι ρομαντική και ερωτική.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μην καταφεύγετε σε δράση αμφιβόλου ηθικής, στην προσπάθειά σας να ελιχθείτε. Εάν δεν θέλετε η ανασφάλεια να εισβάλει και πάλι στη ζωή σας, μην επιστρέψετε σε χαμένες ιστορίες. Εάν επιστρέψετε ξεκαθαρίστε για ποιο λόγο.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και ζήστε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι ασήμαντες αφορμές δεν πρέπει να χαλάσουν το δεσμό σας. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα σας επιτρέψει, να εισχωρήσετε στο βάθος των καταστάσεων και να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Δεν αποκλείετε σήμερα, να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία διαφορετική συμπεριφορά απ’ τους πιστωτές σας. Το βράδυ, θα υπάρξουν αρκετές ευχάριστες και ειδυλλιακές στιγμές που θέλετε να ζήσετε, αρκεί να μην αφήσετε να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι δημιουργικές σας ιδέες δεν θα εμπεριέχουν μεγάλη φαντασία αλλά θα είναι συγκεκριμένες και ικανές να πραγματοποιηθούν. Εάν θέλετε η αισθηματική σας ζωή να βρίσκεστε σε καλά επίπεδα, απογυμνωθείτε. Δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Προβάλλετε τις απαιτήσεις σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment