PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 4/11


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 27 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 27 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Ο Ερμής στον Σκορπιό σας ωθεί να εξετάσετε κάποια προσωπικά ψυχολογικά θέματα. Συζητήστε τυχόν διαφορές με το σύντροφο σας και μην φέρεστε αλλοπρόσαλλα γεμάτοι ένταση και εκνευρισμό.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η σημερινή μέρα προάγει την επικοινωνία. Κινηθείτε συζητήστε και πάρετε πληροφορίες για οικονομικά θέματα που σας αφορούν εδώ και αρκετό καιρό.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα θα σας αγχώσει με τις υπερβολικές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Κρατήστε ήπιους τόνους.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Επικοινωνήστε μετακινηθείτε και ξεκαθαρίστε πράγματα με το σύντροφο σας. Μια συζήτηση μια πρόταση και ίσως ένα ξαφνικό ταξίδι θα σας γεμίσει με αισιοδοξία.

Λέων (23/7-23/8)

Επηρεάζεστε από τρίτους πολύ εύκολα και αυτό οξύνει την κατάσταση με νεύρα και φωνές. Επικεντρωθείτε στην ουσία της σχέσης και όχι στις λεπτομέρειες.

Παρθένος (24/8-22/9)

Χάνετε πολύ χρόνο αναλύοντας την κάθε λεπτομέρεια της κατάστασης. Επικεντρωθείτε στην ουσία της σχέσης και όχι στις λεπτομέρειες.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η ένταση και τα διλλήματα δεν θα λείψουν. Προσέξετε πως μιλάτε αν δεν θέλετε να βιώσετε ένα ξαφνικό χωρισμό. Ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό και την εξωτερική σας εμφάνιση.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Θέματα σχέσεων, θα επηρεάσουν αρνητικά τα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Σας ταλαιπωρούν οικονομικές ανησυχίες σήμερα. Μην κάνετε αυστηρή κριτική στη σχέση σας. Φερθείτε με διαλλακτικότητα και ρεαλισμό.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αναστάτωση και ένταση σήμερα στις αισθηματικές σας σχέσης. Επαγγελματικά εκμεταλλευτείτε τις καινούργιες προοπτικές σταθερής εργασίας που θα σας παρουσιαστούν πολύ σύντομα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η επαγγελματική σας ζωή αποκτά ανταγωνισμό. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Προσπαθήστε να βρείτε μέσα σας την χαμένη σας έμπνευση. Μη γίνεστε απόλυτοι και υπερβολικά αυστηροί με το ταίρι σας. Θα έχετε μια ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προόδου στην εργασία σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment