PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 3/8


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Κριός (21/3-20/4)

Διασκέδασε, ερωτεύσου, κάνε νέες επαφές που θα σε απογειώσουν, καθώς έχεις τους πλανήτες στο πλευρό σου. Η σημερινή ημέρα έρχεται κάπως να σε σοβαρέψει και να θέσει νέους όρους στις σχέσεις σου, γεγονός που μάλλον σε… χαλάει αφού ίσως δεν έχεις προετοιμαστεί σωστά. Στα οικονομικά, έχεις αρχίσει ήδη να παίρνεις μιαν ανάσα, γι’ αυτό και θα επιδοθείς στο κυνήγι του «θησαυρού». Οι επίπονες προσπάθειες που καταβάλλεις έχουν θαυμάσια αποτελέσματα, ενώ μπορείς να ανανεώσεις παλιούς στόχους με νέους, αφού πάντα θέλεις να κάνεις κάτι νέο. Ξεκίνησε νέες συνεργασίες, αφού εξετάσεις πως μπορούν να αποδώσουν.

Ταύρος (21/4-20/5)

Θα αναγκαστείς να παραδεχτείς τώρα, όλα τα λάθη που έχεις κάνει στην αισθηματική σου σχέση. Δεν είναι αργά να προσπαθήσεις να δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου γι’ αυτή. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες που σου επιβάλουν οι άλλοι στο χώρο της καριέρας και μη φέρνεις αντιρρήσεις που μπορούν να σε πάνε πίσω, γιατί σύντομα θα το μετανιώσεις. Μπορείς να βγάλεις την ένταση που έχεις αυξημένη μέσα σου, δημιουργικά με περισσότερη δουλειά ή ακόμα και με ακόμα περισσότερη άσκηση.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σε θέματα οικονομικά, απόλαυσε τα δώρα που φέρνει η σημερινή ημέρα και μην αφήσεις να σου ξεφύγει ούτε μία ευκαιρία που έχει ως στόχο την αύξηση των εισοδημάτων σου. Κάνε αγορές και επενδύσεις με σύνεση και οργανωμένα, αν θέλεις να αποδώσουν. Μπορείς να αλλάξεις τρόπο ζωής, αρκεί να το θελήσεις,. Βάλε περισσότερη άσκηση στη ζωή σου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τα πράγματα θα φτάσουν μάλλον στα άκρα καθώς βλέπεις το ποτήρι να ξεχειλίζει επικίνδυνα. Μη χάσεις τώρα την υπομονή σου και διώξεις άδικα έναν άνθρωπο που σου έχει προσφέρει πολλά. Η διαίσθηση και το αλάνθαστο ένστικτό σου θα σε οδηγήσουν σωστά αρκεί να αφήσεις απ’ έξω το συναίσθημα. Αν κάποια πράγματα σε προβληματίζουν στο χώρο της καριέρας φρόντισε να αναζητήσεις την αλήθεια και να τη μάθεις από πρώτο χέρι για να σιγουρευτείς γι’ αυτό που συμβαίνει.

Λέων (23/7-23/8)

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν πιθανό να εκδηλώσει τώρα το ενδιαφέρον του, αλλά θα πρέπει να προσέχεις πολύ μαζί του. Ζύγισε πρώτα όλα τα υπέρ και τα κατά πριν το αφήσεις να μπει και πάλι στη ζωή σου και απέφυγε να κάνεις και πάλι τα ίδια λάθη που έκανες μαζί του και κατά το παρελθόν. Όμως, όσο και να θέλεις να αισθανθείς τώρα πως είναι δικές σου όλες οι επιλογές, μάλλον δύσκολα θα καταφέρεις κάτι τέτοιο, γιατί θα αντιληφθείς πως τελικά δεν είναι και πολλά στο χέρι σου. Η ποιοτικότερη και συχνότερη επικοινωνία με άτομα που εκτιμάς, θα βοηθήσει πολύ όλους τους τομείς της ζωής σου.

Παρθένος (24/8-22/9)

Παρορμητικές καταστάσεις αμφιβόλου διάρκειας φαίνεται πως σου φέρνουν οι πλανητικές διελεύσεις της ημέρας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αφού μπορεί να ζήσεις ακόμα και ακραίες καταστάσεις. Όλα αυτά σε έχουν ήδη κουράσει και είναι καιρός να δεις τι ζητούν οι άλλοι από σένα, κι αν αυτό τελικά σε εκφράζει. Τα έσοδά σου αυξάνονται κατακόρυφα, ενώ αλλάζει προς το καλύτερο η οικονομική σου κατάσταση.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αλλιώς περίμενες τα πράγματα, και αλλιώς σου έχουν έρθει. Την περίοδο αυτή σε ξαναθυμούνται άτομα του παρελθόντος που προσπαθούν να εισβάλλουν και πάλι στη ζωή σου. Μην ξεκινήσεις όμως τίποτα επάνω στις ίδιες βάσεις, γιατί δεν μπορεί να έχει διάρκεια, και η πιθανότητα να γίνουν και πάλι τα ίδια, είναι μεγάλη. Μεγάλες επιτυχίες σε περιμένουν στον εργασιακό χώρο, αφού τα έχεις δώσει όλα -στην κυριολεξία- και έχεις εισπράξει ελάχιστα μέχρι τώρα. Μη χάσεις ευκαιρίες που σου δίνονται για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, από αναβολή ή υπερβολική ανησυχία.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Βρίσκεσαι ακόμα στη δίνη του «κυκλώνα», καθώς έχεις μεγάλη ζήτηση και μπορείς να συμπαρασύρεις κάθε άτομο που γνωρίζεις τώρα κοντά σου. Οι ερωτικές κατακτήσεις σου συνεχώς πολλαπλασιάζονται και θα είναι πολύ δύσκολο αν έχεις ήδη μια σταθερή σχέση να διατηρήσεις μια σταθερότητα στο δεσμό σου. Εκτός κι αν κάνεις τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα με το έτερον ήμισυ, που σου είναι αρκετά δύσκολο να το βαρεθείς και να πας… για άλλα. Φρόντισε να περάσεις καλά και μη σκέφτεστε τίποτα άλλο τώρα. Το παρελθόν σε καταδιώκει, και θα είναι τώρα πολύ δύσκολο να αντισταθείς σε πειρασμούς που προέρχονται από αυτό.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα, είναι για να διατηρήσεις μια αισθηματική σχέση, και να έχεις παράλληλα και μια φιλική σχέση με το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου. Φρόντισε να μιλάς περισσότερο μαζί του. Δεν θα πρέπει να σε φοβίζει μια οικονομική στενότητα που μπορεί να έχεις την περίοδο αυτή, γιατί θα σου μάθει πράγματα που σου ήταν παντελώς άγνωστα και θα σου χρησιμεύσουν αργά ή γρήγορα. Συνέχισε με πείσμα να κυνηγάς τους στόχους σου, όσα εμπόδια κι αν σου προβάλουν ή ρίχνουν στο δρόμο σου οι άλλοι.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Προσέγγισε πρώτα φιλικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και άφησε το χρόνο να κυλήσει ήρεμα για να το μάθεις καλύτερα. Μόνο μέσα από τη φιλική προσέγγιση μπορεί να βγει κάτι καλό σε μια επόμενη φάση δίχως βιασύνη. Είναι πολύ πιθανό κάποια προβλήματα στον οικογενειακό χώρο να επηρεάσουν αρνητικά τόσο τα οικονομικά όσο και θέματα καριέρας. Σκέψου και πράξε με τη λογική μήπως και τα αποφύγεις. Μείνε μακριά από συγγενικά πρόσωπα που δεν είναι και τόσο θετικά απέναντί σου.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα θέματα της καριέρας σου, και πολλές νέες κινήσεις ώστε να μπορέσουν να πάρουν λίγο τα πάνω τους την περίοδο αυτή. Οι παρανομίες δεν ευνοούνται γι’ αυτό προσπάθησε όσο… γλυκιές κι αν είναι, να τις αποφύγεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχεις ακόμα πολύ δρόμο μπροστά σου και πολλές επίπονες μάχες να δώσεις για να κερδίσεις αυτό που θέλεις με τον τρόπο που θέλεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Βρίσκεσαι σε μια φάση, που μόνο αν είναι ξεκάθαρο αυτό που ζητούν οι άλλοι από σένα, μπορείς να λειτουργήσεις στον ερωτικό τομέα. Και για να το μάθεις αυτό, χρειάζεται να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο για να γνωρίσεις ένα άτομο καλύτερα, αλλά και για να διατηρήσεις συγχρόνως και τις απαραίτητες αποστάσεις, για να μη δεθείς μαζί του αμέσως. Αν έχεις ήδη μια σχέση που πραγματικά αξίζει να παραμείνει στη ζωή σου, φρόντισε να τη σταθεροποιήσεις με κάθε τρόπο. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος τώρα. Εκμεταλλεύσου το, όσο καλύτερα μπορείς για να έχεις κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment