PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 31/8


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Κριός (21/3-20/4)

Αν το ενδιαφέρον σου για μια σταθερή σχέση, έχει μειωθεί κατά πολύ, καλύτερα να μην το κουράζεις το πράγμα και να τελειώνεις με αυτή τη σχέση μια ώρα αρχύτερα. Εσύ περνάς εξίσου καλά και ως ελεύθερος κυνηγός. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα ταράξουν τα όποια ήσυχα νερά των συνεργασιών σου στον τομέα της καριέρας και θα βάλουν ζιζάνια μεταξύ σας. Μην πιστεύεις τίποτα, αν δεν το εξετάσεις πρώτα. Αν μια σταθερή σχέση σημαίνει πολλά για σένα, φρόντισε να κάνεις μία τελευταία προσπάθεια και πολύ υπομονή.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μην παραμελήσεις την ερωτική σου ζωή για χάρη της δουλειάς. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις προσπάθησε τουλάχιστον να το ρίξεις έξω αμέσως μόλις τελειώσεις για να ξεσκάσεις. Πολλά είναι τα γεγονότα στο χώρο της καριέρας σου κι εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και ψυχραιμία. Πρόσεχε για να μην κάνεις τη λάθος κίνηση και χάσεις μια καλή συνεργασία. Μην πάρεις τώρα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Φρόντισε να μην αναλωθείς με συνεχείς σύντομες περιπέτειες, αλλά επέλεξε κάτι πολύ καλό και παρέμεινε εκεί. Γνωριμίες, έρωτες, πάθη, διασκέδαση, παιδιά. Θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να τα χαρείς όλα μαζί και μαζεμένα. Δεν είναι και ότι καλύτερο το διάστημα αυτό ώστε να έχεις πολλές απαιτήσεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να πρέπει να τις ικανοποιήσουν άμεσα για να μη σε χάσουν, γιατί μάλλον θα χάσεις και δεν θα κερδίσετε τίποτα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Πολλά πράγματα τώρα θα σε βάλουν στη διαδικασία να ψάξεις να βρεις σπίτι για να στεγάσεις τον έρωτά σου, μια σχέση που έχει αποδείξει πως σε νοιάζεται και σε αγαπάει όσο κανείς. Το διάστημα αυτό θα αναγκαστείς να αλλάξεις πορεία σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου παρόλο που δεν σου αρέσουν και πολύ οι αλλαγές. Χαμήλωσε λιγάκι τον πήχη για να μπορέσεις να τα καταφέρεις. Μην αφήσεις κάποια μέλη της οικογένειάς σου να σε φρενάρουν και να σε πάνε πίσω στα σχέδιά σου.

Λέων (23/7-23/8)

Άφησε πίσω οριστικά το παρελθόν δίχως να κοιτάξεις ούτε για μια στιγμή τι έχει συμβεί εκεί τώρα που εσύ δεν αποτελείς πλέον μέρος του. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να σκεφτείς ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο βήμα. Με μεγάλη όρεξη και αισιοδοξία μπορείς να προχωρήσεις δυναμικά στα νέα σχέδια που έχεις βάλει στόχο να πραγματοποιήσεις λίαν συντόμως. Κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα καριέρας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην ανησυχείς. Απέφυγε τις πολλές μετακινήσεις και τα ταξίδια.

Παρθένος (24/8-22/9)

Κάποια πράγματα σήμερα είναι σίγουρο πως θα σε ταρακουνήσουν αρκετά και θα προκαλέσουν έντονα συναισθήματα στον τομέα των σχέσεων. Μην ξεκινήσεις κάτι καινούργιο γιατί ακόμα και τα παλιά θα δώσουν κάποιες εξετάσεις. Τα έξοδα αυξάνονται επικίνδυνα και πρέπει να προσπαθήσεις να τα μαζέψεις ακόμα κι αν βλέπεις πως δεν μαζεύονται. Μην κάνεις πολυδάπανες αγορές τώρα γιατί θα χαθούν χωρίς λόγο πολλά χρήματα. Οι αλλαγές δεν θα σε ευνοήσουν τώρα γι’ αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Άσε τα πράγματα όπως έχουν στο χώρο της καριέρας σου και μην κλείσεις νέες συμφωνίες. Αν είναι δύσκολο να υποχωρήσεις στις παράλογες απαιτήσεις τουλάχιστον προσπάθησε να τις αποφύγεις έντεχνα. Η σημερινή ημέρα είναι ίσως η πιο ερωτική μέρα της περιόδου αυτής για σένα, αφού πολλά θα είναι τα άτομα που θα θέλουν να σε γνωρίσουν και θα εκπέμπεις έναν έντονο ερωτισμό. Αν θέλεις οπωσδήποτε να αλλάξεις κάτι, άλλαξε πράγματα που σε ενοχλούν στην εμφάνισή σου, παίρνοντας όμως πρώτα και τη γνώμη ενός ειδικού.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Θα πρέπει μέχρι τώρα να ξέρεις, πως οι παράνομες και αδιέξοδες σχέσεις, μπορεί να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικές, αλλά δεν κρατούν για πολύ, ενώ μπορεί τελικά και να μπλέξεις. Επέλεξε τι θέλεις περισσότερο. Πάθος ή ασφάλεια; Και ρίσκαρέ το. Οι πλανητικές όψεις της σημερινής ημέρας, δεν θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα σημαντικό βήμα που πολύ περίμενες σε θέματα καριέρας και ίσως να σε εμποδίσουν κιόλας. Διατήρησε μια στάση αναμονής. Μην ξεπερνάς τα όρια που σου έχουν θέσει οι άλλοι, αν δεν θέλεις να τους χάσεις από τη ζωή σου.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αν καταφέρεις τώρα και συμβιβαστείς με τις έντονες διαφωνίες που υπάρχουν στον αισθηματικό τομέα, τότε σίγουρα αυτό θα είναι μια νίκη για σένα. Προσπάθησε όμως να δείξεις σε εκείνους που σε ενδιαφέρουν πως και η υπομονή έχει τα όριά της και κάθε διάθεση για συμβιβασμό, δεν είναι απαραίτητα και μια υποχώρηση από μεριάς σου. Ακόμα και τα μεγαλύτερα τολμήματα, θα αποδειχθεί πως άξιζαν τον κόπο. Αξιοποίησε όλες τις γνωριμίες σου, παλιές και νέες, για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ένα καινούργιο άτομο εισβάλει στη ζωή σου από την πίσω πόρτα και είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείς σφόδρα. Μην περιμένεις βέβαια να έχει ομαλή πορεία μια σχέση που ξεκινάει μέσα σε δυσκολίες. Τα θέματα της καριέρας σου μπορούν τώρα να πάνε από το καλό προς το καλύτερο και θα δεις πολλούς από τους στόχους που έχεις βάλει να πραγματοποιούνται. Μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο το διάστημα αυτό, όσο καλές κι αν σου φαίνονται οι προοπτικές που σου παρουσιάζουν.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η αισθηματική σου σχέση θα απαιτήσει να τα έχει όλα ή τίποτα από σένα τώρα, καθώς μάλλον δεν αντέχει αυτά τα λίγα που αισθάνεται πως παίρνει. Εσύ φρόντισε να καθυστερήσεις λίγο τα πράγματα. Δεν σου κάνει καλό να ανακατεύονται συγγενικά πρόσωπα στα θέματα της καριέρας σου, γι’ αυτό προσπάθησε να τα κρατήσεις όσο περισσότερο μακριά γίνεται. Φρόντισε να χρησιμοποιήσεις σωστά αυτά που θα μάθεις τώρα από τους άλλους.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ζήλια, πάθος, κεραυνοβόλοι έρωτες και πολύ μυστήριο είναι τα συστατικά αυτής της ιδιαίτερα συναρπαστικής ημέρας για τα αισθηματικά σου. Τώρα όλα μπορούν να συμβούν και να ανατραπούν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά. Μην ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματά σου προκειμένου να φτιάξεις τη δική σου διάθεση ή τη διάθεση των αγαπημένων σου. Άφησε κάτι στην άκρη για την επόμενη μέρα. Πρόσεξε πολύ τα οικονομικά σου, μείωσε τα έξοδα και πρόσεχε πολύ τις οφειλές προς τρίτους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment