PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 31/5


Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 28 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 28 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η θέλησή σας να δραστηριοποιηθείτε ερωτικά, σας βοηθά τελικά να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας και να γνωρίσετε και τον εαυτό σας. Μπορείτε να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν. Η διπλωματία και η ευγενική προσέγγιση θα σας βοηθήσουν σ’ αυτό.

Ταύρος (21/4-20/5)

Καλό θα είναι να μην διασκορπίσετε τα ενδιαφέροντά σας σήμερα. Κάποιος φίλος θα χρειαστεί τη βοήθειά σας. Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα. Εκφράστε με πειστικότητα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σήμερα ενδιαφέρεστε για την εξωτερική σας εμφάνιση. Η γοητεία σας είναι βέβαιο πως δεν θα περάσει απαρατήρητη στη νέα σας κατάκτηση. Θα ενδιαφερθείτε για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων. Το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε σε σχέδια ανέφικτα είναι πολύ πιθανό.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η κατάσταση στον αισθηματικό τομέα του γενέθλιου χάρτη σας θα είναι σήμερα εξαιρετική! Αδράξτε οι αδέσμευτοι τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σας χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή. Αποφύγετε αγορές όταν κάποιοι πωλητές κάνουν πως σας βλέπουν με φιλική διάθεση.

Λέων (23/7-23/8)

Η αισθηματική σας ζωή εξομαλύνετε! Προσέξτε, οι υποχωρήσεις σας μπορεί να σας δημιουργήσουν αργότερα προβλήματα. Εάν ασχολείστε με το εμπόριο, προβλέπεται να κερδίζετε έδαφος στην αγορά με τις ικανότητες πώλησης που θα προβάλλετε.

Παρθένος (24/8-22/9)

Τα συναισθήματά σας θα σας αναστατώσουν και θα νιώσετε μεγάλη συγκίνηση. Θα αναζητήσετε την ικανοποίηση και θα εκφραστείτε. Σήμερα παρατηρείτε μία ασάφεια στις επικοινωνίες σας. Προσπαθήστε να είστε όσο γίνετε πιο σαφείς προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Ζυγός (23/9-22/10)

Ασχοληθείτε με την καριέρα σας. Τα άστρο σας σήμερα θα λάμψει και πιθανόν να δεχτείτε επαίνους και επιβραβεύσεις από τους ανωτέρους σας. Θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις καθώς παρεξηγούνται οι προθέσεις σας. Μην προκαλείτε ερωτικά, άτομα απ’ τον επαγγελματικό σας χώρο.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Τα συναισθήματά σας πιθανόν να ξαφνιάσουν κάποια πρόσωπα που σας θεωρούσαν απρόσιτο ή εκκεντρικό. Οι απόψεις, οι κινήσεις και οι δυναμικές σας αποφάσεις φαίνεται να εντυπωσιάζουν κάποια πρόσωπα απ’ το στενό σας επαγγελματικό περιβάλλον.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η συναισθηματική αντίθεση που θα προκύψει μεταξύ σας θα σας χαλάσει προσωρινά τη διάθεση. Αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές. Εκφράστε με το δικό σας τρόπο την αγάπη σας. Το σημερινό βράδυ περάστε το με την παρέα σας και διασκεδάστε με τους φίλους σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Δεν είναι σωστό να κουράζετε το μυαλό σας με τα πως και τα γιατί σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου. Χαλαρώστε, όλα θα βελτιωθούν. Το περιβάλλον θα υποστηρίξει τις προσπάθειες και τους κόπους σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Οι πλανητικοί σχηματισμοί της σημερινής ημέρας δείχνουν αρκετά ευνοϊκοί στον επαγγελματικό τομέα. Η αισθηματική σας ζωή περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και στα δικά σας πρότυπα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η μέρα αυτή θεωρείτε κατάλληλη για να «κλείσετε» εμπορικές συμφωνίες να παρακολουθήσετε επιμορφωτικά σεμινάρια και τέλος για να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις. Δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Ή θα αισθάνεστε ασφάλεια αλλά και στιγμές πλήξη από μόνιμο δεσμό ή θα έχετε αμφιβολίες απ’ τις εφήμερες σχέσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment