PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 3/11


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 26 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 26 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Το πλανητικό σύστημα Κρόνου – Πλούτωνα ίσως φέρει στο προσκήνιο θέματα οικονομικά και κληρονομικά από το παρελθόν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην πανικοβάλλεστε.

Ταύρος (21/4-20/5)

Σήμερα μην δίνετε βάση σε σχόλια τρίτων. Εύκολα μπορούν να διαταραχθούν συνεργασίες και σχέσεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Τα λόγια σας ίσως προκαλέσουν αναστάτωση σε νομικά ή κληρονομικά θέματα πιθανότατα να βρουν τη λύση τους τις επόμενες μέρες. Η ψυχαγωγία και οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα κάνουν τη μέρα ιδιαίτερα γεμάτη.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Προσοχή σε σπατάλες και αγορές που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Αποφύγετε μικροδιαφωνίες.

Λέων (23/7-23/8)

Τα άστρα σας ζητούν να κάνετε υπομονή και να περιορίσετε τα οικονομικά σας. Σύντομα προβλέπονται αρκετές νέες γνωριμίες και καλές συμφωνίες.

Παρθένος (24/8-22/9)

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για κάποια ευχάριστη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας. Από σήμερα τα εμπόδια και οι εντάσεις θα ανήκουν στο παρελθόν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Οι πλάνητες σήμερα θα φέρουν στο προσκήνιο καταστάσεις και ξεκαθαρίσματα με υποθέσεις του παρελθόντος τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Οικονομικά και περιουσιακά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα. Στην εργασία σας κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο.

Τοξότης (23/11-21/12)

Σταματήστε να ζείτε μέσα στο άγχος. Μήπως είναι καιρός να συζητήσετε για τη σχέση σας με το σύντροφο σας; Χαλαρώστε λιγάκι και μην τρομοκρατείτε με τη συμπροφορά σας τους γύρω σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Εστιάζετε σε υλικά αγαθά σήμερα και αεροβατείτε. Φροντίστε σύντομα να κάνετε σημαντικές αλλαγές και δείτε τα πράγματα με σοβαρότητα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Όσες και αν είναι οι πλανητικές συγκρούσεις, οργανωθείτε φροντίστε να είστε ενήμεροι για θέματα και καταστάσεις και βρείτε πρακτικές λύσεις στα επαγγελματικά σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Τα άστρα σήμερα σας χαρίζουν καλή επικοινωνία και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε θέματα τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment