PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 30/6


Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 29 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 29 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Οι αδέσμευτοι Κριοί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Δύσκολα όμως μπορούμε να μιλήσουν για το μέλλον. Εκμεταλλευτείτε τις εσώτερες δυνάμεις και δυνατότητες που διαθέτετε και εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προσέξτε σήμερα εντάσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος αν θέλετε να κυλήσει ευχάριστα η σημερινή σας μέρα. Διασκεδάστε με τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας. Κάντε του μία έκπληξη, εκδηλώστε το ρομαντισμό σας και ζήστε έντονα μαζί του.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Πλησιάστε το ταίρι σας, δείχνοντάς του την τρυφερότητα και ευαισθησία που κρύβετε. Έχει ανάγκη από την έκφραση της αγάπης σας. Σήμερα θα σας απασχολήσουν εργασιακής φύσεως θέματα. Προφυλαχθείτε από ιώσεις κρυολογήματα καθώς και μικροατυχήματα μέσα στο σπίτι.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Με τη βοήθεια των άλλων θα μπορέσετε να επιτύχετε σίγουρα περισσότερα Οι βαθιές και ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στα αισθηματικά σας, σας κάνουν προσωρινά ανασφαλείς. Έχετε λίγο υπομονή.

Λέων (23/7-23/8)

Διώξετε κάθε αμφιβολία που μπορεί να περάσει απ’ το μυαλό σας για την εμπιστοσύνη υπαλλήλου σας αν δεν υπάρχουν αποδείξεις. Σήμερα ο Έρωτας σας κυριεύει! Πετάτε στα σύννεφα και κερδίζετε με τη διάθεσή σας το πρόσωπο που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αποφύγετε να αναπτύξετε οποιεσδήποτε δεσμεύσεις με τα άτομα που θα γνωρίσετε απ’ τον φιλικό σας κύκλο, γιατί θα αλλάξετε γνώμη. Ακούστε με προσοχή τη γνώμη της οικογένειάς σας για τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά καταλήξτε στη σωστή απόφαση με βάση το ένστικτό σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Το πάθος θα διακατέχει τη σχέση σας, όπως και οι κτητικές και κάποιες στιγμές παράλογες διαθέσεις. Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας. Σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε τη μέρα σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που έχει την ανάγκη σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η σημερινή μέρα σας κάνει συναισθηματικούς και ρομαντικούς. Ευχάριστες στιγμές επιδιώκεται με τον ερωτικό σας σύντροφο. Διώξτε τις σκοτούρες και το άγχος της καθημερινότητας και χαρείτε τις στιγμές που θα σας δοθούν.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αυξημένη φαίνεται να είναι η πιθανότητα να συναντήσετε οι αδέσμευτοι τον «μεγάλο έρωτα»!. Η ανάγκη σας να κατακτήσετε θα είναι έντονη. Πιθανόν να έχετε σήμερα μία νευρικότητα η οποία θα επηρεάσει έως ένα σημείο και τη ζωτικότητά σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Περάστε ευχάριστα την σημερινή ημέρα με το σύντροφο και μην σας απασχολεί το αύριο. Έχετε και οι δύο την ανάγκη να χαλαρώσετε! Το άγχος της καθημερινότητας φαίνεται να έχει λυγίσει τα νεύρα σας και παρόλο που γνωρίζετε πως δεν φταίει σε τίποτε η οικογένειά σας εσείς ξεσπάτε σ’ αυτούς.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το να βυθιστείτε στα συναισθήματα και στις αναμνήσεις σας, ίσως να είναι ανώφελο καθώς θα χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα έστω και λίγο. Κάποιοι θα ζήσουν ένα ερωτικό ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Κάποιοι άλλοι θα γοητευθούν απ’ την παρουσία του εργοδότη τους.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η αισθηματική σας ζωή θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Δείξτε με οποιοδήποτε τρόπο την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας. Κάποια εμπόδια στην εργασία που προέρχονται απ’ τους συναδέλφους σας τα αντιμετωπίζετε αν διαχωρίστε τις ευθύνες σας απ’ αυτούς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment