PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 30/5


Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 27 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 27 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Σήμερα αναζητήστε στο ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον τη συντροφιά για μια όμορφη μέρα. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να επιλύσετε τις διαφωνίες που σας απομακρύνουν. Φρόνιμο θα είναι να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς.

Ταύρος (21/4-20/5)

Τάσεις ανεξαρτησίας και μία πιθανή διάθεση φυγής, κυριεύει σήμερα το ταίρι σας. Η αιτία είστε εσείς και οι ιδιοτροπίες σας. Η τύχη σας χτυπά την πόρτα σε διάφορες επαγγελματικές καταστάσεις που θα βρουν το δρόμο τους μετά από μία μακρά περίοδο αναμονής.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Εμφανίζεστε δυναμικοί και ανατρεπτικοί στον επαγγελματικό σας χώρο επιδιώκοντας την προώθηση της καριέρας σας. Έρχεστε αντιμέτωποι με αλήθειες και αντιπαραθέσεις που υπάρχουν στη σχέση σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να πάρετε αποφάσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Εμφανίζεστε δυναμικοί και ανατρεπτικοί στον επαγγελματικό σας χώρο επιδιώκοντας την προώθηση της καριέρας σας. Έρχεστε αντιμέτωποι με αλήθειες και αντιπαραθέσεις που υπάρχουν στη σχέση σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να πάρετε αποφάσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Οι ιδιοτροπίες και ο εγωισμός σας είναι βέβαιο πως δεν βοηθούν την ομαλή πορεία του δεσμού σας. Αν συνεχίσετε έτσι, σίγουρα θα μείνετε μόνοι σας. Με τη βοήθεια του διαλόγου και τις ανταλλαγής απόψεων μαζί με τους προϊσταμένους σας θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στην εργασία σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Οι συμβουλές των φίλων ίσως δεν ανταποκρίνονται σ’ αυτό που εσείς κατά βάθος θέλετε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και όχι ότι σας λένε. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα απ’ την παιδική σας ηλικία. Φροντίστε να μην δείξετε στο περιβάλλον σας αδύναμα σημεία του χαρακτήρα σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σήμερα η παρουσία σας θα είναι εντονότερη φέρνοντας θεμιτά αποτελέσματα στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο έρωτας που αισθάνεστε για το σύντροφό σας, φαίνεται απ’ τις κινήσεις και τη διάθεσή σας. Θα περάσετε υπέροχα οι δυο σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αποφύγετε με κάθε τρόπο να εμπλέξετε τη ζωή σας με τα προσωπικά δεδομένα των άλλων. Μην αφήσετε να εισβάλλουν στη μνήμη σας η νοσταλγία από μία παλαιότερη σχέση. Φροντίστε την μνήμη σας να μην την καταλάβει ο σύντροφος.

Τοξότης (23/11-21/12)

Σήμερα γίνεστε απόμακροι και περίεργοι απομακρύνοντας το ταίρι σας. Μην μεταφέρετε τα επαγγελματικά προβλήματα στο σύντροφό σας. είστε προσεχτικοί στη συμπεριφορά σας ακόμη και σε φιλικά σας πρόσωπα και φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε σχόλια που δεν σας αφορούν.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μία καλή ημέρα για κάθε είδους επικοινωνία και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα πρέπει να είστε σήμερα προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα. Ξεπεράστε τους εγωισμούς σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Οι προσωπικές σχέσεις, φαίνεται να δοκιμάζονται καθώς ο ερωτικός σύντροφος αρνείται να παραδεχτεί τα λάθη του και κρατά μια απόμακρη στάση. Προσέξτε με ποια πρόσωπα συναλλάσσεστε εάν δεν θέλετε να σας εξαπατήσουν.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Για άλλη μια φορά εμφανίζεστε ανασφαλείς στη σχέση σας και στα ζητήματα ¨καρδιάς¨. Μην παρασύρεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα. Εάν σκέπτεστε να αναλάβετε νέες επιχειρήσεις ίσως να είναι καλή μέρα για να ξεκινήσετε τα σχέδιά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment