PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 30/4


Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 27 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 27 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Αντιφατική η ημέρα για εσάς. Ευχάριστες επαφές με συναισθηματικές σας σχέσεις και πρόσωπα της οικογένειας. Από την άλλη, δώστε προσοχή σε συναισθηματικές εκρήξεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό και φιλικό τομέα. Επαγγελματικές συζητήσεις και στόχοι ευνοούνται, αλλά κινηθείτε ρεαλιστικά.

Ταύρος (21/4-20/5)

Σήμερα ανατρέψτε με θετικό τρόπο καταστάσεις που λειτουργούσαν πιεστικά για σας στον οικογενειακό, συναισθηματικό και οικονομικό τομέα. Αποφύγετε παρόλα αυτά τις υπερβολές και τις οριστικές αποφάσεις, ενώ δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα των μετακινήσεων, τόσο σήμερα όσο και το Σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Κινηθείτε σήμερα με ακρίβεια και μέτρο, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Ελέγξτε προσεκτικά συμβόλαια και συμφωνίες. Αποφύγετε παρασκηνιακές αλλά και συγκρουσιακές κινήσεις στον επαγγελματικό, οικονομικό αλλά και προσωπικό τομέα, διότι άμεσα θα σας εκθέσουν.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Συναντήστε σήμερα αγαπημένα πρόσωπα. Επαφές και συζητήσεις σας οδηγούν να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας μαζί τους, στηρίζοντας τις όχι σε παιχνίδια, αλλά πάνω στην αλήθεια σας, ερχόμενοι σε επαφή με τα συναισθήματα που διατηρείτε για τα πρόσωπα αυτά.

Λέων (23/7-23/8)

Οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό, κινούνται σήμερα με θετικό τρόπο, δείχνοντας σας πως βρίσκεστε σε αρκετά καλό δρόμο. Από την άλλη, αποφύγετε τα μπερδέματα, τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό όσο και στον προσωπικό τομέα, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Παρθένος (24/8-22/9)

Επαναξιολογήστε σήμερα καταστάσεις σε κάθε τομέα, αποφεύγοντας τις οριστικές αποφάσεις, διότι είναι πολύ πιθανόν τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται. Δώστε προσοχή σε συμβόλαια, συμφωνίες, επαγγελματικές σχέσεις, όπως και σε παράτολμες οικονομικές κινήσεις. Τέλος, διαφοροποιηθείτε από προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις που μπερδεύουν με την αστάθειά τους.

Ζυγός (23/9-22/10)

Δώστε σήμερα περισσότερο χρόνο και ενέργεια στον εαυτό σας. Το πόσο έχετε στρεσαριστεί ψυχικά το τελευταίο διάστημα, είναι ένας δείκτης για να λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι χρειάζεστε στήριξη. Κοντινά πρόσωπα σας βοηθούν σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο, και οι παραπάνω τομείς σταδιακά βελτιώνονται.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Κινητοποιηθείτε σε κάθε τομέα και διερευνήστε κάθε τομέα δράσης σας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, βοηθώντας τον να εξελιχθεί σε κάθε επίπεδο. Αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε, οργανώστε προσεκτικά κάθε σας βήμα, ενώ προσοχή χρειάζεται να δείξετε και στις καθημερινές μετακινήσεις σας, διότι καραδοκούν ταλαιπωρίες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Συνεργασίες και σχέσεις σας που παλαιότερα έδειχναν να έχουν βρει ισορροπίες, συνεχίζουν να υπόκεινται σε ανατροπές και δοκιμασίες. Παρόλα αυτά, δείχνουν ότι συζητήσεις που ξεκινούν με σκοπό να λυθούν ζητήματα που σας απασχολούν σε σχέση με επαγγελματικά ζητήματα, αν και μπορεί να σας αγχώσουν προσωρινά, τελικά θα έχουν αίσια έκβαση.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ζητήματα σε κάθε τομέα που η κούραση, η ασυνεννοησία, οι καθυστερήσεις και οι ανατροπές είχαν παγώσει, βγαίνουν και σήμερα στο προσκήνιο και αποσπούν την προσοχή σας. Σημαντικές, ουσιαστικές και, κυρίως, επιτυχείς επαναδιαπραγματεύσεις. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Ανατροπές και αποκαλύψεις περιέχει η σημερινή ημέρα, μέσα από συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα που, έστω κι αν είναι έντονες, σας βοηθούν να δείτε την πραγματικότητα ως έχει, όσον αφορά καταστάσεις του παρελθόντος που σας οδήγησαν σε ζητήματα του τώρα. Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις και εξετάστε προσεκτικά κάθε πιθανή παράμετρο πριν προβείτε σε πάσης φύσεως συμφωνίες.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ένταση σε οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα που ανακυκλώνονται εδώ και καιρό, χωρίς να βρίσκουν λύση, ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χειριστείτε με προσοχή επαφές με πρόσωπα που κατέχουν εξουσία και χρειάζεστε την υποστήριξή τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment