PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 30/11


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 24 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 24 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Δύσκολη μέρα τόσο με τις σχέσεις σας με τους άλλους όσο και με τον περίγυρο σας. Μη λογομαχείτε και μην θυμώνετε με αγαπημένα σας πρόσωπα διότι οι ρήξεις μπορεί να είναι και οριστικές.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μην διστάσετε να πείτε την άποψη σας στον επαγγελματικό χώρο και αν είναι δυνατόν προχωρήστε παίρνοντας εσείς κάποιες πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οι όψεις της Σελήνης χαλάνε τη διάθεση σας και εντείνουν την πιθανότητα να έρθετε σε έντονη ρήξη με τον σύντροφο σας και δεν θα φταίτε εσείς. Η ψυχολογική αυτή όμως αλλαγή θα έχει θετική εξέλιξη πολύ σύντομα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Πολλές ευθύνες κουράζουν το μυαλό σας. Μην απογοητεύεστε όμως γιατί μια πρόταση για καινούργια συνεργασία ή μια χαρούμενη συζήτηση θα σας απογειώσει αν χειριστείτε τις καταστάσεις έξυπνα.

Λέων (23/7-23/8)

Τα σχέδια σας, αποτελούν πίεση και είστε εριστικοί με τον περίγυρο σας. Προσέξτε μήπως δημιουργήσετε κλίμα οριστικού χωρισμού με το σύντροφο σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Καλός ο αυθορμητισμός που σας οπλίζει η μέρα σήμερα αγαπητοί μου.

Ζυγός (23/9-22/10)

Δώστε προσοχή στις απαιτήσεις των άλλων από εσάς ακόμα και αν πρέπει να έρθετε σε αντιπαράθεση. Το άγχος και το στρες σας έχουν πιέσει πολύ τελευταία.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Προσέξτε μην έρθετε σε αντιπαράθεση σήμερα στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι ξέρετε να εργάζεστε σωστά όταν χρειάζεται.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οι πλανήτες σήμερα ευνοούν γνωριμίες πιθανόν με άτομα μέσα από το χώρο εργασίας. Αν είστε ελεύθεροι ετοιμαστείτε για κάτι όμορφο και πικάντικο.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μη δημιουργείτε προστριβές με το σύντροφο σας. Υπάρχει μια τάση για κακή επικοινωνία σήμερα. Γίνετε αισιόδοξοι και μην ανακυκλώνετε τα προβλήματα του παρελθόντος.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Χαλαρώστε και πάρετε ενεργά μέρος στις διαδικασίες που εξελίσσονται χωρίς να δημιουργείτε εκρήξεις στη σχέση σας. Κάντε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σας έχει κουραστεί.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ο ρομαντισμός του συντρόφου σας θα σας απογειώσει σήμερα. Απολαύστε σήμερα αυτό το σκηνικό που συνθέτουν τα άστρα για σας, τολμήστε κάτι διαφορετικό σήμερα σπάζοντας την ρουτίνα. Το χρωστάτε στον εαυτό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment