PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 29/4


Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 26 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 26 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η ημέρα σας ωθεί να προβείτε σε επαναξιολόγηση. Βάλτε φρένο στον ξέφρενο ρυθμό και σε τυχόν εντάσεις στον προσωπικό κι επαγγελματικό τομέα και σας αποδυναμώνουν και συνειδητοποιήστε πως τα προβλήματά σας δεν θα λυθούν με πανικό και παρορμητικές αντιδράσεις. Μείνετε ψύχραιμοι και κινηθείτε βάσει σχεδίου, οργανώνοντας ρεαλιστικά τις τακτικές σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Με κυκλοθυμική διάθεση κινείται η σημερινή μέρα. Πρόσωπα και καταστάσεις που περιέχουν πίεση αλλά και συγκρουσιακά ή αδιευθέτητα συναισθήματα και υποθέσεις, σας επιφυλάσσουν σήμερα ταλαιπωρία και ανατροπές. Το βράδυ, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε παρερμηνεύσεις που μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό αλλά και προσωπικό τομέα και μπορεί να σας αγχώσουν.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Κινηθείτε με θετική διάθεση και επικοινωνήστε με σαφήνεια, αποφεύγοντας να διαρρεύσετε σε εκτονωτικές συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά ανακυκλώνουν το όποιο πρόβλημα. Πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην μετακίνηση επί της ουσίας μέσα σας, όσον αφορά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν χωρίς να βρίσκουν λύση εδώ και καιρό.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αντιφατική η ημέρα για εσάς. Κινητοποίηση θετική μέσα από διεκδικήσεις, και πραγματικές ευκαιρίες, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Από την άλλη, τις βραδινές ώρες, ίσως κληθείτε να αντιμετωπίσετε στρεβλωμένες καταστάσεις, κυρίως στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα, που θα χρειαστούν ξεκάθαρες αποφάσεις και άμεσες κινήσεις για να μην σας βλάψουν.

Λέων (23/7-23/8)

Προσοχή σήμερα σε κάθε σας κίνηση. Από τη μία βρίσκεστε κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση, κι από την άλλη έχετε την τάση να επιδίδεστε σε άκρατη εξωστρέφεια και συνεχείς συζητήσεις που εκτονώνουν την πίεση που νιώθετε, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι ουσιαστικό. Πάρτε βοήθεια από κοντινούς σας ανθρώπους.

Παρθένος (24/8-22/9)

Κινηθείτε αξιοποιώντας τις ευκαιρίες αλλά και την θετική διάθεση των ατόμων του περιβάλλοντός σας που διαθέτουν δύναμη και κύρος. Η ημέρα σας ωθεί να επανεξετάσετε και να μεταλλάξετε τα κακώς κείμενα της τελευταίας περιόδου σε νέες, θετικές επιρροές. Αποφύγετε τις οικονομικές και συναισθηματικές εντάσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Δραστηριοποιηθείτε σήμερα και χρησιμοποιήστε την εύνοια προσώπων και καταστάσεων προς όφελός σας. Κινηθείτε προσεκτικά σε νομικές υποθέσεις και μην υπογράψετε συμφωνίες αν δεν έχετε ελέγξει όλες τις παραμέτρους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο τι λέτε και σε ποιον αλλά και ζητήματα σχέσεων που περιέχουν ένταση και ανταγωνισμό. Στον οικονομικό αλλά και συναισθηματικό τομέα, υφίσταται βελτίωση.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Σημαντικές αποκαλύψεις σε κάθε τομέα, οι οποίες είναι ικανές να σας οδηγήσουν σε εποικοδομητικές αλλαγές τακτικής. Χειριστείτε με ψυχραιμία και υπευθυνότητα θέματα οικογενειακά και προσωπικές σχέσεις και στηρίξτε με ηρεμία και διάκριση κοντινά πρόσωπα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αποφύγετε να μείνετε στη νοητική διάσταση των υποθέσεων που σας ταλανίζουν αυτή την περίοδο. Συνειδητοποιήστε ότι η πλήρης ανάληψη των ευθυνών σας είναι ο μόνος τρόπος για να ανατρέψετε τις αρνητικές καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Εύνοια στον οικονομικό, προσωπικό και συναισθηματικό τομέα, ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε επαρκώς στις προκλήσεις που σας παρουσιάζονται.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αρκετές ευκαιρίες σήμερα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αλλά και θετικό κλίμα για να διευθετήσετε με ακρίβεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ζητήματα στον οικογενειακό και προσωπικό σας περίγυρο. Στρέψτε έξυπνα αρνητικές ενέργειες και διαθέσεις ενάντια σε ότι σας φθείρει.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Σήμερα, αποφύγετε να αφήσετε για την τελευταία στιγμή διευθετήσεις που αφορούν τράπεζες και επαγγελματικές υποθέσεις, αλλά και μην προχωρήσετε σε αντιπαραθέσεις σε οικογενειακό ή κοινωνικό επίπεδο. Συζητήσεις με συνεργάτες ή τον σύντροφό σας που αφορούν οικονομικά θέματα αλλά και ζητήματα εμπιστοσύνης, εύκολα μπορούν να οδηγηθούν σε ένταση και ρήξη. Προσέξτε.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ζητήματα υγείας, επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και σχέσεις θα πρέπει να τύχουν ψύχραιμης διαχείρισης, με δεδομένο
ότι τα πράγματα σήμερα δεν είναι απαραίτητα όπως φαίνονται. Αποδεχτείτε την όποια αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια με γενναιότητα και ρεαλισμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment