PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 28/9


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Κριός (21/3-20/4)

Διασκέδασε, ερωτεύσου, κάνε νέες επαφές που θα σε απογειώσουν, καθώς έχεις τους πλανήτες στο πλευρό σου. Η σημερινή ημέρα έρχεται κάπως να σε σοβαρέψει και να θέσει νέους όρους στις σχέσεις σου, γεγονός που μάλλον σε… χαλάει αφού ίσως δεν έχεις προετοιμαστεί σωστά. Στα οικονομικά, έχεις αρχίσει ήδη να παίρνεις μιαν ανάσα, γι’ αυτό και θα επιδοθείς στο κυνήγι του «θησαυρού». Οι επίπονες προσπάθειες που καταβάλλεις έχουν θαυμάσια αποτελέσματα, ενώ μπορείς να ανανεώσεις παλιούς στόχους με νέους, αφού πάντα θέλεις να κάνεις κάτι νέο. Ξεκίνησε νέες συνεργασίες, αφού εξετάσεις πως μπορούν να αποδώσουν.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η σημερινή ημέρα, κρύβει ακραίες καταστάσεις για την ερωτική σου ζωή, παρόλο που εσύ είσαι τόσο ήσυχο παιδί και δεν τα επιδιώκεις και πολύ αυτά. Τα πράγματα όμως θα έρθουν έτσι, που θα ζήσεις έντονα πάθη, αδιέξοδες σχέσεις και μπορεί να τις απολαύσεις τελικά. Μην αφήσεις όμως τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο και δεθείς, γιατί μάλλον εσύ θα πληγωθείς στο τέλος αν οι προσδοκίες σου δεν πραγματοποιηθούν. Απέφυγε να σταθείς στις λεπτομέρειες, και δες την ουσία των πραγμάτων.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

«Όλα για τον έρωτα» είναι το σύνθημα για σένα τώρα. Ήρθε ο καιρός να βάλεις πρώτη προτεραιότητα τα αισθηματικά σου ζητήματα, αν θέλεις να τα ξεκαθαρίσεις μια και για πάντα. Φρόντισε να βρεις νέες πηγές εσόδων, ακόμα κι αν δεν σε βοηθάει κανείς απ’ αυτούς που περίμενες, για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις δημιουργήσει. Ένας νέος έρωτας μπορεί να μπει από την πίσω πόρτα στη ζωής σου και δίχως να το καταλάβεις, να σου γίνει απολύτως απαραίτητος.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σε έχει πιάσει μια μανία με τον προσωπικό σου χώρο και τα περισσότερα έξοδά σου αφορούν διαμορφώσεις που έχεις σχεδιάσει να κάνεις. Συγκρούσεις με συνεργάτες σου στη δουλειά είναι αναπόφευκτες τώρα, αν δεν υποχωρήσεις. Πάρε αποφάσεις που αφορούν τον οικογενειακό σου χώρο, καθώς και το σπίτι και την ακίνητη περιουσία.

Λέων (23/7-23/8)

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν πιθανό να εκδηλώσει τώρα το ενδιαφέρον του, αλλά θα πρέπει να προσέχεις πολύ μαζί του. Ζύγισε πρώτα όλα τα υπέρ και τα κατά πριν το αφήσεις να μπει και πάλι στη ζωή σου και απέφυγε να κάνεις και πάλι τα ίδια λάθη που έκανες μαζί του και κατά το παρελθόν. Όμως, όσο και να θέλεις να αισθανθείς τώρα πως είναι δικές σου όλες οι επιλογές, μάλλον δύσκολα θα καταφέρεις κάτι τέτοιο, γιατί θα αντιληφθείς πως τελικά δεν είναι και πολλά στο χέρι σου. Η ποιοτικότερη και συχνότερη επικοινωνία με άτομα που εκτιμάς, θα βοηθήσει πολύ όλους τους τομείς της ζωής σου.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μέσα από τις εντάσεις της ημέρας, και από εντελώς τυχαία γεγονότα, εσύ θα μάθεις ποια είναι τα πραγματικά σου αισθήματα για τα άτομα που έχεις δίπλα σου. Προσπάθησε να μειώσεις αυτήν την ένταση και να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες. Μην αφήσεις κανένα να σε παρασύρει σε μια σειρά από σπατάλες ή πολυδάπανες αγορές, που τελικά θα ανακαλύψεις πως δεν σου παρέχουν καμία απολύτως χρησιμότητα. Σταμάτα να δίνεις στους άλλους περισσότερα απ’ όσα αξίζουν, γιατί δεν έχεις να τους αποδείξεις τίποτα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Πρόσωπα και καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις στάση στην αισθηματική σου σχέση καθώς βλέπεις πως έχεις κι εσύ συμμετοχή τόσο στα θετικά όσο και στα αρνητικά σημεία της. Δέξου τελικά πως κανένας δεν μπορεί να είναι τέλειος και προχώρα με θετική σκέψη. Όσο κι αν θέλουν να σε βοηθήσουν κάποια άτομα στην καριέρα σου, δεν θα πρέπει να δεχτείς μια νέα συνεργασία, γιατί πολλά πράγματα στην πορεία δεν θα σου αρέσουν και πιθανό να σε «ρίξουν».

Σκορπιός (23/10-22/11)

Θα είναι δύσκολο να διαλέξεις τώρα αν προτιμάς το παρόν ή το παρελθόν. Το πιθανότερο είναι να τα θέλεις και τα δυο μαζί, αλλά βλέπεις πως πλέον κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να κάνεις νέα βήματα στο χώρο της καριέρας καθώς θα έχεις κάποιες αναποδιές που σίγουρα δεν είχες μες στο πρόγραμμα. Μην αφήσεις τον παρορμητισμό και τη βιασύνη να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις. Πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σου, αλλά δεν είσαι ακόμα σε θέση να τα μάθεις.

Τοξότης (23/11-21/12)< /strong>

Μέρα δυνατών συγκινήσεων σε θέματα αισθηματικά είναι η σημερινή για σένα. Κεραυνοβόλοι έρωτες, αδιέξοδες σχέσεις, σύντομες περιπέτειες αλλά πολύ μα πολύ πάθος σε περιμένουν και σου υπόσχονται να μη σε αφήσουν να ρουτινιάσεις. Θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τα όνειρα και τα σχέδιά σου σε θέματα καριέρας με τα νέα γεγονότα που έρχονται και μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Προσοχή στις φιλίες παλιές και νέες γιατί οι διαφωνίες μεταξύ σας μπορούν να σας απομακρύνουν.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Έχεις να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον των επαγγελματικών σου σχεδίων και δείχνεις πως δεν συμβιβάζεσαι με λιγότερα από αυτά που σκεφτόσουν από την αρχή. Τόλμησε συνεργασίες με άτομα που μπορούν να σε ωφελήσουν. Άτομα με εξουσία είναι έτοιμα να σου δώσουν αυτά που θέλεις. Θέσε σωστά τις προτεραιότητες σου, ακόμα κι αν νιώθεις πως βρίσκεσαι σε δίλημμα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Φρόντισε μόνο να το κάνεις με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε έμψυχο υλικό. Μόνο αν έχεις σωστή εγκεφαλική επικοινωνία και πολλά κοινά ενδιαφέροντα, έχεις ελπίδες να ζήσεις μια μοναδική σταθερή σχέση που θα έχει πολλά να σου δώσει. Οι αποκαλύψεις απειλούν το διάστημα αυτό την ερωτική σου ζωή, καθώς οτιδήποτε προσπαθούσες να κρατήσεις κρυφό ή να καλύψεις εδώ και καιρό, τώρα είναι ιδιαίτερα επίφοβο να βγει στην επιφάνεια με τον πιο εκρηκτικό τρόπο και να μη μπορείς άλλο να το καλύψεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Βρίσκεσαι σε μια φάση, που μόνο αν είναι ξεκάθαρο αυτό που ζητούν οι άλλοι από σένα, μπορείς να λειτουργήσεις στον ερωτικό τομέα. Και για να το μάθεις αυτό, χρειάζεται να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο για να γνωρίσεις ένα άτομο καλύτερα, αλλά και για να διατηρήσεις συγχρόνως και τις απαραίτητες αποστάσεις, για να μη δεθείς μαζί του αμέσως. Αν έχεις ήδη μια σχέση που πραγματικά αξίζει να παραμείνει στη ζωή σου, φρόντισε να τη σταθεροποιήσεις με κάθε τρόπο. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος τώρα. Εκμεταλλεύσου το, όσο καλύτερα μπορείς για να έχεις κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment