PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 27/7


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Κριός (21/3-20/4)

Πολλά πράγματα σήμερα θα σε βάλουν σε πειρασμό να δοκιμάσεις και κάτι άλλο, καθώς το ερωτικό παιχνίδι πρωταγωνιστεί στη ζωή σου τώρα. Φρόντισε ότι κάνεις, να το ξέρες μόνο εσύ, για να μη μπλέξεις. Ξεκίνα μια σειρά από επαφές, γνωριμίες και ταξίδια, αφού από αυτά και μόνο, έχεις πολλά να κερδίσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μεγιστοποίησε τώρα τις προσπάθειές σου για να κερδίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα. Τώρα μπορείς να έχεις τη μεγάλη ευκαιρία που περίμενες εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς σωστά. Δεν θα είναι εύκολο να αντισταθεί κανείς στη γοητεία σου τώρα, κι αυτό είναι κάτι που επιβάλλεται να εκμεταλλευτείς.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Δεν μπορείς ακόμα να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις ακριβώς από μια σταθερή σχέση, με τα δεδομένα που έχεις τώρα. Γι’ αυτό, βάλε την προς το παρόν σε αναμονή, μέχρι να δεις τι θα την κάνεις. Τώρα, μπορείς να περιμένεις μια σταδιακή αύξηση των οικονομικών σου, για να πάρεις κι εσύ μιαν ανάσα, παρόλο που τα πάγια έξοδα που έχεις, είναι ακόμα αρκετά. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, δίχως να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Και μαζί και μόνη, δεν μπορείς να είσαι σε μια σχέση, αφού τα θέλεις όλα ή τίποτα, και τώρα αισθάνεσαι πως δεν έχεις τίποτα. Μια παράνομη σχέση δεν θα σε βγάλει από το αδιέξοδό σου, γι’ αυτό προσπάθησε να την προσπεράσεις. Μην ξαναγυρίσεις σε παλαιότερες συνεργασίες, και προπαντός μην κάνεις πισωγυρίσματα στο χώρο της καριέρας, γιατί θα αποδειχθούν λάθος. Η απόδοσή σου πέφτει τώρα, γι’ αυτό, προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο για περισσότερο ύπνο και ξεκούραση.

Λέων (23/7-23/8)

Αν δεν θέλεις να μπερδέψεις τις φιλικές με τις ερωτικές σου σχέσεις, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις σε ένα φιλικό πρόσωπο, τα φιλικά σου αισθήματα, για να μην ελπίζει τσάμπα. Φρόντισε να εξετάσεις κάποιες νέες προτάσεις που θα σου κάνουν πρόσωπα με κύρος, παρόλο που μπορεί να έχεις ήδη μεγάλο φόρτο εργασίας. Η σημερινή ημέρα έρχεται για να σου δείξει την ανέμελη πλευρά της ζωής, να σε βοηθήσει να αρχίσεις και πάλι να διασκεδάζεις και να χαίρεσαι πραγματικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Εσύ μάλλον έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και γενικότερα στις σοβαρές ενασχολήσεις σου, και έχεις ξεχάσει να δίνεις έστω και λίγη σημασία στις σχέσεις σου, πού και πού. Μικροπροβλήματα σε θέματα καριέρας θα ενταθούν τώρα, δημιουργώντας σου πολύ άγχος. Προσπάθησε να σκεφτείς κάποιες λύσεις με το έξυπνο και λογικό μυαλουδάκι σου, και σίγουρα θα τις βρεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η διάθεσή σου για επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης, πιθανό να αλλάξει τώρα και να σκεφτείς πως αγαπάς λίγο περισσότερο την ελευθερία σου. Φρόντισε να κρατάς το λόγο σου, αλλιώς να μην τον δίνεις καθόλου. Ανέλαβε μια σειρά από πρωτοβουλίες. Σχεδίασε καλά την «επίθεσή» σου. Είναι στο χέρι σου τώρα να έχεις μια καλύτερη επικοινωνία με την οικογένειά σου.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Έχεις πολλά να κερδίσεις από τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σου, αν τα έχεις ικανοποιημένα. Όπως και να’ χει, μη στηρίξεις την ερωτική σου ζωή σε αποφάσεις που αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να αλλάξεις. Η σημερινή ημέρα, θα σου δημιουργήσει μεγάλο άγχος σε θέματα οικονομικά, αλλά εσύ μπορείς να σκεφτείς ψύχραιμα και να βγεις κερδίσεις πολλά, αντί να χάσεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οι αισθηματικές σου σχέσεις δοκιμάζονται, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν για άλλη μια φορά. Μόνο που αυτήν την περίοδο θα είσαι εσύ που θα αλλάξεις γνώμη και όχι οι άλλοι για σένα. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για μια σχέση. Τα έξοδα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να τα σταματήσεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η επιθετική στάση του συντρόφου ή του ατόμου που ενδιαφέρεται για σένα, δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να σε προσεγγίσει. Εξήγησέ του πως εσύ δουλεύεις με αργούς ρυθμούς στα αισθηματικά σου, μέχρι να εμπιστευτείς οποιονδήποτε. Μη στεναχωριέσαι για προτάσεις που πιθανό να σου γίνουν για να επεκτείνεις την καριέρα σου τώρα και δεν μπορέσεις να δεχθείς, γιατί κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες θα εμπόδιζαν την πραγματοποίησή τους.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Παρόλο που οι πλανήτες συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν αρκετά στον τομέα των σχέσεων, εσύ δεν το βάζεις κάτω και το παλεύεις ακόμα. Μπορεί όλες οι σταθερές σχέσεις που κάνεις με αξιόλογα άτομα να σε καταπιέζουν κάποιες φορές, αλλά μπορείς να βρεις τις ισορροπίες που έχεις ανάγκη. Μίλησε στους άλλους για τους προβληματισμούς σου και μην αναζητάς αλλού λύσεις, όταν μπορείς να τις έχεις δίπλα σου. Πέρασε καλά τώρα, διασκέδασε λίγο περισσότερο, αλλά πάντα μέσα σε κάποια όρια.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις σχέσεις που αξίζουν και δείχνουν να αντέχουν στο χρόνο και τις κακουχίες, γιατί δεν είναι εύκολο να τις πετύχεις ξανά. Μην επιτρέψεις σε κανέναν και τίποτα να στη διαταράξει, γιατί θα χάσεις τις σημαντικές εξελίξεις της καριέρας σου. Ανανέωσε το χώρο του σπιτιού με το δικό σου γούστο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment