PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 26/7


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Κριός (21/3-20/4)

Η σημερινή ημέρα, έρχεται για να σου δώσει και πάλι την ανεμελιά στον έρωτα, που φαίνεται πως έχεις χάσει το τελευταίο διάστημα. Μην αναζητήσεις όμως για μια σταθερή σχέση, γιατί δεν θα σου βγει… Αξιοποίησε τα προσόντα σου σε θέματα καριέρας, έτσι ώστε να αποδείξεις, όχι μόνο στον εαυτό σου, αλλά και στους άλλους, τι αξίζεις. Μια απόδραση σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα με καλή παρέα, θα σε κάνουν να ξανανιώσεις. Οργάνωσέ τη.

Ταύρος (21/4-20/5)

Αν ψάχνεις για μια σχέση σταθερή δίχως εκπλήξεις και εμπόδια τότε αυτή εδώ είναι η μέρα σου. Φρόντισε όσο καλύτερα μπορείς τον άνθρωπό σου για να φροντίσει και εκείνος με τη σειρά του για να μη σου λείψει τίποτα. Πολλά θα πάρεις τώρα δίχως να χρειαστεί να τα ζητήσεις, αφού όλα και όλοι θα είναι στα πόδια σου. Να μαζέψεις όσα περισσότερα χρήματα μπορείς και να μην τα ξοδεύεις άσκοπα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Είναι η καλύτερη μέρα για να ξανασκεφτείς τα πράγματα από τη αρχή με μια παλιά σου σχέση και να δώσεις μία ακόμη ευκαιρία μήπως και φτιάξει κάπως, εφόσον σε ενδιαφέρει ακόμα και δεν σου έχει περάσει. Αν δεις πως δεν σε παίρνει φρόντισε να αποχωρήσεις όσο είναι νωρίς. Μην κάνεις παρορμητικές ή ριψοκίνδυνες κινήσεις σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου, δίχως προηγουμένως να σκεφτείς πολύ καλά, γιατί θα πολύ σύντομα θα τις μετανιώσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο στην αισθηματική σου ζωή κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για σένα. Καλείσαι να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς και να απορρίψεις όλα τα υπόλοιπα. Μία από τις καλύτερες μέρες για την καριέρα σου καθώς τώρα οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Φρόντισε να κρατάς ομπρέλα και να έχεις τα πόδια σου στη γη για να μην τα κάνεις μούσκεμα.

Λέων (23/7-23/8)

Μπορεί να έχεις μεγάλη τύχη και πολλές κατακτήσεις στα αισθηματικά σου αλλά εσύ θέλεις να σε φροντίσει ένα συγκεκριμένο άτομο. Μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις μπορούν να ανανεώσουν τη σχέση σου. Παρόλο που όλη η μέρα είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά σου, οι τελευταίες ώρες θα είναι οι πιο θεαματικά καλές. Ζύγισε καλύτερα σκέψεις και συναισθήματα, για να μην το μετανιώσεις.

Παρθένος (24/8-22/9)

Δεν έχεις άλλη επιλογή από το να σοβαρευτείς σε θέματα σχέσεων καθώς μάλλον δεν θα σου αφήσουν και πολλά περιθώρια να κάνεις πίσω αυτή τη φορά. Τα οικονομικά σου πάνε από το καλό προς το καλύτερο παρόλο που εσύ μάλλον τα κακομεταχειρίζεσαι τις περισσότερες φορές. Τόλμησε να κάνεις επενδύσεις για να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα στο μέλλον.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η τύχη θα είναι με το μέρος σου τώρα και μπορείς να κατακτήσεις ακόμα και ανθρώπους που ήταν αρκετά δύσκολο να τους προσεγγίσεις. Δεν θα πρέπει να κολλήσεις πουθενά τώρα. Μην ακούσεις τη γνώμη των άλλων, που ίσως να προσπαθήσουν να σε αποτρέψουν από το να αναλάβεις ένα υψηλό ρίσκο. Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, και μπορείς να πείσεις τον οποιονδήποτε, για οτιδήποτε.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Οι προτάσεις σε ερωτικό επίπεδο θα είναι πολλές, κι εσύ πιο ευτυχής από ποτέ. Προσπάθησε να κρατήσεις στη ζωή σου έναν άνθρωπο που σου δίνει πολλά. Θα χρειαστεί να επενδύσεις σημαντικά ποσά για να προωθήσεις την καριέρα σου και να φέρεις τα πράγματα στα δικά σου μέτρα. Δέξου τις κατάλληλες συμβουλές από τα κατάλληλα άτομα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Απέφυγε μια τεράστια δέσμευση, ένα γάμο ή ένα συνεταιρισμό που δεν σου ταιριάζει στην παρούσα φάση. Νέες και παλαιότερες συνεργασίες φαίνεται πως δεν μπορούν να αποδώσουν την περίοδο αυτή, όσο κι αν έχεις τώρα την καλή διάθεση. Γι’ αυτό φρόντισε ότι κάνεις, να το κάνεις δίχως βοήθεια.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μην παίρνεις και τόσο στα σοβαρά τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα, γιατί μόνο έτσι θα έχεις κάποια ελπίδα να φτιάξεις μια πραγματικά αληθινή σχέση που θα σου ταιριάζει γάντι. Αν θέλεις να κάνεις μια σοβαρή επένδυση καλύτερα να πάρεις πρώτα τη γνώμη των ειδικών και μετά να προχωρήσεις εφόσον βλέπεις πως σε συμφέρει. Πρόσεξε τις πολύ καλά καλυμμένες παγίδες.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Προσπάθησε να ζήσεις όσο καλύτερα μπορείς το σήμερα και μη δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις για το αύριο. Παρόλο που μπορεί να μην έχεις καμιά απολύτως διάθεση για αγορές, θα επιδοθείς σε ένα φοβερό shopping therapy και τα έξοδά σου θα αυξηθούν όσο δεν φαντάζεσαι. Πρόσεχε μην πέσει έξω σήμερα ο προϋπολογισμός ολόκληρου του μήνα. Αναζήτησε μια νέα κατοικία αν αυτή που βρίσκεσαι τώρα δεν σε γεμίζει ή σου δημιουργεί κάποια σημαντικά προβλήματα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι ερωτικές προτάσεις πέφτουν τώρα βροχή, στους νέους χώρους που κινείσαι, όμως εσύ έχεις μάτια μόνο για ένα πρόσωπο. Αν καταφέρεις και διατηρήσεις μια σταθερότητα, και το πρόσωπο αυτό που σε ενδιαφέρει, ανταποκρίνεται, τότε δεν χρειάζεσαι τίποτε περισσότερο. Διατήρησε μια καλή ισορροπία ανάμεσα στο σπίτι, την οικογενειακή ζωή και τη δουλειά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment