PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 26/12


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Σελήνη 21 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Σελήνη 21 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες! Μια καινούρια γνωριμία θα σας αναστατώσει συναισθηματικά. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί συμφωνίες και καινούργιες συνεργασίες στα επαγγελματικά.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα. Πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν. Παρόλα αυτά σήμερα διασκεδάστε αλλά προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Τα άστρα ευνοούν την επιμελή σας εργασία και τις συνεχείς προσπάθειες. Περιορίστε τα περιττά έξοδα. Ο αγώνας θα βελτιωθεί και θα αποδώσει αργότερα. Σήμερα απολαύστε την συντροφιά φίλων.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Λίγη κούραση ως αποτέλεσμα των τελευταίων ημερών βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Λέων (23/7-23/8)

Μια ευκαιρία διαγράφετε μέσα από το πλανητικό σύστημα. Δραστηριοποιηθείτε και βελτιώστε τα οικονομικά σας με τη βοήθεια ενός συνεργάτη.

Παρθένος (24/8-22/9)

Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές και χαμηλώστε τους τόνους σήμερα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Πάρτε απόσταση από συζητήσεις που γίνονται στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Στον ερωτικό και στον οικονομικό τομέα τα πράγματα είναι καλύτερα, προσέξετε παγίδες και αποφύγετε ρίσκα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως οι επιτυχίες σας αυτή την περίοδο θα κριθούν άμεσα από τη στρατηγική και από το πόσο μελετημένες είναι οι κινήσεις σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Παρεξηγήσεις και εντάσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Κάντε υπομονή και χαμηλώστε τους τόνους.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μην πιέσετε σήμερα για κάποια συνάντηση ή κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, αν οι καταστάσεις δεν το ευνοούν. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα ότι πρέπει να πείτε ή να κάνετε.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Κουραστική μέρα η σημερινή. Αφού καλείστε να δώσετε το παρόν σε πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και ο σύντροφος γκρινιάζει. Το βραδάκι δημιουργήστε μια ερωτική βραδιά για τους δυο σας, τα άστρα είναι με το μέρος σας!

Ιχθείς (20/2-20/3)

Τα σκαμπανεβάσματα σας ταλαιπωρούν. Τα αισθηματικά σας είναι λίγο μπερδεμένα. Μην ψάχνετε για λύσεις σήμερα και μην αφήνεστε σε «ουσίες και οινοπνεύματα»…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment