PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 26/10


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 19 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 19 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η διπλωματία και όχι η αμφιβολία απέναντι στον σύντροφο σας θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας κάνει να ασχοληθείτε με θέματα κληρονομικά που σας απασχολούν από το παρελθόν και ενδεχόμενος, να προκύψουν οικονομικές και φορολογικές υποθέσεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Καθυστερήσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά. Καλύτερα να τελειώσετε ότι δεν σας ικανοποιεί και σας στερεί τον πολύτιμο χρόνο σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Δεν έχετε το χάρισμα της επικοινωνίας σήμερα. Χαλαρώστε και μην αφήνετε τα νεύρα να σας καταβάλουν ψυχικά.

Λέων (23/7-23/8)

Έχετε χάσει τον ύπνο σας με κληρονομικά ζητήματα και ξεκαθαρίσματα από το παρελθόν. Ζητήστε την γνώμη κοντινού σας προσώπου που εμπιστεύεστε.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η δουλειά είναι πολύ σήμερα και οι απαιτήσεις πολλές και πιεστικές. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για σοβαρές συζητήσεις. Μην αγνοείτε την πραγματικότητα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μια μικρή βόλτα θα σας βγάλει από την ψυχική και συναισθηματική κόπωση. Μη σας πιάνει κατάθλιψη. Προχωρήστε με θάρρος και δύναμη.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Τα άστρα σας κάνουν να εκπέμπετε ιδιαίτερη γοητεία στους άλλους. Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις ζήλειας και εγωισμού με το ταίρι σας το οποίο θα είναι ευερέθιστο σήμερα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Ασχοληθείτε και λίγο με τον εαυτό σας. Έχετε ασχοληθεί αρκετά με την συμπεριφορά των τρίτων απέναντι σας. Σταματήστε να φιλτράρετε συνεχώς τις αντιδράσεις των άλλων. Κινδυνεύουν τα νεύρα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Συναισθήματα και φυσική κατάσταση στο προσκήνιο με σκοπό την ωραιοποίηση. Τελείως διαφορετική ημέρα με ευχάριστες συζητήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα, καθώς η Σελήνη διέρχεται το ζώδιο των Διδύμων.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Σημαντικοί πλανήτες συνωστίζονται στο ζώδιο του Σκορπιού. Η μέρα απαιτεί διαλλακτικότητα και υπομονή σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Εκμεταλλευτείτε, με την καλή έννοια πάντα, ανθρώπους που σας έχουν δείξει συμπάθεια. Οι καλές ευκαιρίες δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Κρατήστε μυστικά και μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment